E
EmerJency
Guest
Imam Viewsonic N1700w HDTV LCD zaslon taj Ive 'bio vlasništvo problematika sa nekim.Slika tuner način rada je vrlo tamna, teško može vidjeti, i VGA / DVI modovi imaju problema sa On Screen Display.Kada u prijemnik ili složeni načini, Ja mogu vidjeti i raditi s OSD izbornik, ali ne može vidjeti jasno kanal (skrenuti kontrast put gore, ali je tamna crno-bijelo - bez boje).Kada sam u VGA / DVI modu, spojen na računalo, OSD dolazi kao crni kvadrat u sredini ekrana, ali ja ne mogu vidjeti opcije izbornika.Moram skrenuti razliku do 100% za korištenje računala, ali je svijetao i upotrebljive za opću upotrebu.Nadam se da netko može pomoć mene pokušati otkloniti problem i može upload kopiju Service Manual.Ja mogu kupiti neki IC je izravno iz Viewsonic tako da ako JA mogao dobiti uslugu priručnik ja mogu učiniti sebi posao.
Hvala
EJAdded after 1 hours 8 minuta:Može bilo tko objasniti što mi se svrhu / funkciju invertera je LCD display.Imam slutnja da sam morati zamijeniti mina jer sam se držati kontrast i svjetlinu do 100% za prikaz zaslona.
Hvala
EJ
ps puni broj modela ove jedinice je VLCDS24517-1W
Hvala
EJAdded after 1 hours 8 minuta:Može bilo tko objasniti što mi se svrhu / funkciju invertera je LCD display.Imam slutnja da sam morati zamijeniti mina jer sam se držati kontrast i svjetlinu do 100% za prikaz zaslona.
Hvala
EJ
ps puni broj modela ove jedinice je VLCDS24517-1W