Viewing memorije podataka u jezgri generatora.

S

suddy72

Guest
Bok ljudi,

Ja post ranije pitanje o jezgre generatora i uz pomoć ja dobio sam uspio riješiti problem.
Ja sam stvorio memorijski modul sa piše podatke u svoje specifične lokacije.

Se bilo tko znati kako vam pregled podataka koji je napisan na thse lokacija.Što sam pokušava učiniti je uzeti podatke iz memorije mjesto i to pogled na moj PC na taj način ja mogu onda ga analizirati u Matlab.

Na taj način upravo u pojašnjavanju ja, moje pitanje je kako da li vi uzeti podaci iz memorije i jezgre gen 'dobiti Internet to pojaviti na PC-u polje ili bilo koji drugi format ..

Hvala opet,

Stuart

Nakon što predinstalirane memorijske lokacije trebali ste vidjeli popis prikazuje vrijednosti podataka dodijeljena tim mjestima.Te bi trebao isto tako biti u mogućnosti to pogled na HDL unutar vašeg projekta ako je tvoj srž nije postavljen kao crne kutije entiteta.

Uvijek možete pogledati na XCO COE ili datoteku.

E

ja dont shvatiti što misliš po unaprijed dodijeljenih podataka?
Ja ih nikada ne dao vrijednosti, ja sam slanje uzorkovani podaci na memorijskoj lokacije, a ne ja sam sebe već znamo.Kako pristupiti CEO datoteku?

Ako imate podatke specifične vrijednosti koje želite u određenim lokacijama at početak možete koristiti alat za memoriju generator to učiniti za vas.

Te bi trebao biti u mogućnosti to OpenBSD COE datoteku kao tekstualnu datoteku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back