video i digitalni na istim koaksijalnim kabelom

K

kender

Guest
Znam da s moguće slati video gore nagovoriti i digial (9600 baud ili tako) signale koji drugi način.Ali što s najbrži način da takav sistem funkcionira?Da li postoje zamke?

Hvala,
Nick

Postoje nove standarde na Coax koji to neprimjetno.

Vaš prijedlog radi jer podaci i videa su na dvije različite frekvencije.JA licemjerje 'vidjeti bilo koji problem, osim DC-izolacije.

Uzdanica ovaj pomoć

Možete slati u osnovnom pojasu video nad koaksijalnim kabelom i pomoću dva RF-artičok na oba kraja kao separator "ubrizgati" između modulirani (433MHz ili somehing ovakav) podatke ..
Ne bih to učiniti obrnuto, kao što je video "amplitudna" osjetljiva ..

Rgards,
IanP
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Ian, hvala za shematski!Mislim, modulirati moj digitalni signal mimo nenapadno ANDing sa visokih frekvencija takta.

Koji je najbolji način kako bi se uvelo u modulirani digitalni kabel bez narušavanja impdance utakmicu?

Ja would't obaviti ANDing - izlazni signal i dalje će imati "niske frekvencije" podataka komponente ..
Zašto ne koristiti off-the-shelf "El-jeftin" 433MHz data module?
Nešto poput ZW3100 i ZW3102:
http://www.electusdistribution.com.au/productResults.asp?form=CAT&CATID=31&SUBCATID=109
Sve što trebate učiniti je da ih povezati s koaksijalnim preko 15pF kape (ili 10nH induktori) kako bi se slagala 75Ω impedancija nagovoriti ..

Pozdravi,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back