S
Sobakava
Guest
I implementiran pattern generator koristeći Verilog i XC9500 CPLD.
Pattern generiran sa satom ulaz.
Tu je brojač, broji i postoji Case / / endcase blok koji proces protuvrijednost i generira impulse ...
Kada brojač dosegne do 21.048, sam je postavljena na 0, i sljedeći okvir počinje ...
Dok trčanje moj pattern generator slobodno, nema problema ...
Ali sada mi je potrebno za kontrolu generator s vanjske pokretati ...
Ako je negativan ili pozitivan rub od otkriti START igla, to
generator bi trebao trčanje za jednom ...Samo jedan okret treba biti učinjeno,
onda kad se dođe do 21.048, to bi trebalo zaustaviti sve do sljedećeg START okidač ...
ulaz main_clock;
reg pult [14:0];
reg can_read = 0;
Uvijek @ (posedge main_clock)
započeti
if (brojac == 21048)
započeti
counter = 0;
can_read = 0;
kraj
if (can_read)
begin / / begin mogu ga čitati
brojac = brojac 1;
slučaj (brojač)
1: begin ...kraj
2: begin ...kraj
endcase
kraj
krajDodao sam reg. zove kao CAN_READ za dizajn ...
ulaz readit;
Uvijek @ (posedge readit)
započeti
can_read = 1;
krajKao što sam spomenuo, kada je otkriven pozitivni na rubu pin READIT, can_read bit će postavljen i main_clk će generirati uzorkom dok ostaje set can_read.Kada brojač dosegne do 21.048, can_read će biti resetted i uzorak generator će se prestati ...
Xilinx ISE može implementirati ovaj dizajn, a ja ga opterećenje na čipu, ali se čini da to ne funkcionira ...Generator uvijek radi i ne mogu ga prestati koristiti READIT igla ....
Zar nije moguće postaviti / vratiti registar (can_read) u dvije različite uvijek @ (posedge. ...) blokovi?
Any opinion?
Pattern generiran sa satom ulaz.
Tu je brojač, broji i postoji Case / / endcase blok koji proces protuvrijednost i generira impulse ...
Kada brojač dosegne do 21.048, sam je postavljena na 0, i sljedeći okvir počinje ...
Dok trčanje moj pattern generator slobodno, nema problema ...
Ali sada mi je potrebno za kontrolu generator s vanjske pokretati ...
Ako je negativan ili pozitivan rub od otkriti START igla, to
generator bi trebao trčanje za jednom ...Samo jedan okret treba biti učinjeno,
onda kad se dođe do 21.048, to bi trebalo zaustaviti sve do sljedećeg START okidač ...
ulaz main_clock;
reg pult [14:0];
reg can_read = 0;
Uvijek @ (posedge main_clock)
započeti
if (brojac == 21048)
započeti
counter = 0;
can_read = 0;
kraj
if (can_read)
begin / / begin mogu ga čitati
brojac = brojac 1;
slučaj (brojač)
1: begin ...kraj
2: begin ...kraj
endcase
kraj
krajDodao sam reg. zove kao CAN_READ za dizajn ...
ulaz readit;
Uvijek @ (posedge readit)
započeti
can_read = 1;
krajKao što sam spomenuo, kada je otkriven pozitivni na rubu pin READIT, can_read bit će postavljen i main_clk će generirati uzorkom dok ostaje set can_read.Kada brojač dosegne do 21.048, can_read će biti resetted i uzorak generator će se prestati ...
Xilinx ISE može implementirati ovaj dizajn, a ja ga opterećenje na čipu, ali se čini da to ne funkcionira ...Generator uvijek radi i ne mogu ga prestati koristiti READIT igla ....
Zar nije moguće postaviti / vratiti registar (can_read) u dvije različite uvijek @ (posedge. ...) blokovi?
Any opinion?