E
EUverNE
Guest
Hi all,
Ja sam novi u učenju digitalnog dizajna za FPGA koristeći Verilog HDL i naići na poteškoće pokušavaju eksperimentirati projektiranje jednostavan up_down counter.Dok sastavljanju dizajn, qu (at) rtus v.9 web izdanje izvješća previše upozorenja o "combinatinal petlje ..."i "latches zaključen za reg. [out ]...", i simulator zaustavlja, izvješćivanje" nula-vrijeme oscilacija na čvor ... "
Kod je:
modul up_down_counter (gore, dolje, reset, izlaz);
ulaz gore, dolje, vratiti;
izlaz out;
žice gore, dolje, vratiti;
reg [3:0] out;
Uvijek @ (negedge gore, dolje negedge, negedge reset) počinju
if (! reset)
out <= 0;
else if (! gore)
out <= izvan 1'b1;
else if (! dolje)
out <= out - 1'b1;
drugi
out <= out;
kraj
endmoduleJa ne mogu vidjeti gdje je problem, a zašto ja je dobio one greške i upozorenja.Udžbenike ne čini dovoljno da pomogne, tako da bilo koji pomoć greatly appreciated.
Thanks in advance
Ja sam novi u učenju digitalnog dizajna za FPGA koristeći Verilog HDL i naići na poteškoće pokušavaju eksperimentirati projektiranje jednostavan up_down counter.Dok sastavljanju dizajn, qu (at) rtus v.9 web izdanje izvješća previše upozorenja o "combinatinal petlje ..."i "latches zaključen za reg. [out ]...", i simulator zaustavlja, izvješćivanje" nula-vrijeme oscilacija na čvor ... "
Kod je:
modul up_down_counter (gore, dolje, reset, izlaz);
ulaz gore, dolje, vratiti;
izlaz out;
žice gore, dolje, vratiti;
reg [3:0] out;
Uvijek @ (negedge gore, dolje negedge, negedge reset) počinju
if (! reset)
out <= 0;
else if (! gore)
out <= izvan 1'b1;
else if (! dolje)
out <= out - 1'b1;
drugi
out <= out;
kraj
endmoduleJa ne mogu vidjeti gdje je problem, a zašto ja je dobio one greške i upozorenja.Udžbenike ne čini dovoljno da pomogne, tako da bilo koji pomoć greatly appreciated.
Thanks in advance