VCO i frekvencije

C

calculus_cuthbert

Guest
Bok,

Ja sam projektiranju diferencirane LC VCO i želite podijeliti frekvencija dolje.Imao sam par pitanja u vezi dizajna i VCO dizajn od frekvencije.

Pitanja:

1.Koja je prednost imaju diferencirane VCO?Da li to poboljšati fazni šum?

2.Kako se spojiti na VCO diferencijalne frekvencije jer ferquency djeliocem ima jedan ulaz koja je završila?(Trebam pretvoriti diferencijalni izlaz na jednu završenu izlaz?) Sam mislio (ispravite me ako sam krivo): Ako sam dovoljno dobiti tako da je izlaz u VCO ide od željeznicom do željezničke ja mogu spojiti diferencijalni izlaz za razliku amp uz minimalnu dobit, a zatim priključite izlazna razlika pojačalo do inverter.Izlaz na izmjenjivački ide na frekvencije.

3.Ako nije važno koristiti diferencijalni izlaz na VCO onda možemo povezati samo jedan od izlaza iz VCO do frekvencije.

4.Je li nužno dizajn analogni frekvencije ili je fino oblikovati digitalne frekvencije?

Ja bih to stvarno poštovati ako netko mogao pomoć mene vanjska strana.

Hvala.

1.Diferencirane VCO dubl signala ljuljačka time povećavajući nosioca vlasti.Tako Fazni šum poboljšava.Osim toga dobiva supstrat šum otkazane unutar VCO. Ne uvedu sadašnje spikes na supply line, niske i niži harmonici opskrba guranja.
2.Opterećenja VCO vidi da moraju biti simetrični as well.,
Inače se neravnoteža prikazat će se kao fazni šum (i ostale parametre kao i).Vaša ideja djela., Ali takva pozornica će imati različite ulazne impedances za VCO frekvenciju na dva ulaza.
3.Vi gubite na fazni šum.Bolje je koristiti atleast jednom ili dvije CML razdjeljivača, tako da se ne uvedu visoke frekvencije supstrat buke.U većini slučajeva ovo rješenje opravdava potrošnja energije.Također postaje lakši pretvoriti u CMOS nakon podjele.
4.Ovisi o vašoj frekvenciji izlaza.

Hvala Vam na odgovoru.To je bio vrlo koristan.

Mogao te ugoditi predložiti neki drugi način da se priključite frekvencije na diferencijalna VCO?

Koji bi bio najjednostavniji način to učiniti?

www.truecircuits.com/images/pdfs/maneatis96b.pdf
Ovo je jedna lijepa ideja na kraju., Ali dvije diferencijalne fazama može se jedna diferencijalna GM / GM pozornici, ako je signal dovoljno je velika ljuljačka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back