usporedbu dviju LDO struktura!

L

liushangpiao

Guest
Bok, svi
Ja sam projektiranje LDO sa potrebnim izlazni napon od 3V i trenutne sposobnosti 50mA.Postoje dvije strukture odabrati,
ali ja ne znam što da svaki ima zasluga.
Koje su razlike između njih, i što je bolje?
Hvala unaprijed.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Bok,

Izgleda da mi je razlika između A i B je Opamp.Je NMOS ulazni Opamp B, dok je PMOS ulaz Opamp.

Prvo, ono što je tvoj radni napon koji koristite?Ništa ispod 1.2V Htjela predlažemo da koristite B kao PMOS ulazni tranzistora će biti bolje u primanju niskog napona dok se sama održavanje u području zasićenja za dobro pojačanje.

Kao sažetak, B će omogućiti unos niži raspon zajednički način rada, dok je više prikladan za veće ulazne zajednički način raspon bliže napajanje.

U pogledu dobiti i širina pojasa, oba mogu biti dizajnirani kako bi dobiti iste rezultate.Pozdravi,
svraj

svraj wrote:U pogledu dobiti i širina pojasa, oba mogu biti dizajnirani kako bi dobiti iste rezultate.svraj

Je bolje.
Za B:
Ako je strujno opterećenje = 0 nego izlaz tranzistor vrata-sorce napon je blizu praga.U ovom slučaju kaskadni diff radi lošeg jer je pravo tranzistor je u zasićenje.

Da, bolje je.
Izlazni tranzistor obično ima veliki VGS zamahu, jer je potrebno voziti izlazne struje od 0 do nekoliko desetaka ili stotina mA.
Stoga, kada se trenutni izlaz je 0, izlaz tranzistor vratima-izvor napona bit će vrlo mali.Stoga struktura B nije prikladan.

Međutim, molimo vas da se mišljenja da je čak i ako koristite strukture, ako je vaš izlazni tranzistor je prilično velika i svoje izlazne struje je 0, tranzistor izlaz može ići na subthreshold regiji i trenutno zrcala pravo tranzistor može ići u linearne regiji.Dakle, pravilno dimenzioniranje i za tekuće zrcalo i izlazni tranzistor je potrebno.

Vjerujem da ću dobiti na dnu ovaj problem ...
Cijenimo Vaše kidness very much!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back