USB1.1 kroz staviti

B

brmadhukar

Guest
Bok,
Ja sam koristeći USB1.1 Scanlogic uređaj za prijenos podataka.Ja sam u stanju prenijeti na manje od 1MB / s iako spec kaže 12MB / s u punoj brzini modu.Moji podaci strani čeka ack signal za vrlo dugo.Kako debug ovaj problem.
Tia
brmadhukar

Vi svibanj razumjeti USB
spec. više.

Uređaj će poslati kao brz kao moguć.

USB domaćin će biti spor, ako gubitka timeing prijenos ....

8Mbit / s je najveća moguća EZ-USB koristeći MS-Windows PC-a.

Bok,
Ima li kakvih postupaka kako bi se utvrdilo je li USB uređaj radi optimalno.Da li postoji razlika između izokroni propusnost i Bulkmode prijenos propusnost.

The device scan logika dat list navodi da maksimalno 12 Mbps je moguće.Ebven 8m je u redu za mene.Ali na stranu moja ciljna sam čeka ack signal tako da izgleda kao da se ograničenje od strane računala.USB host kontroler imovine pokazuje propusnost od 10% na Windows svojstva stranicu.Kako mogu poboljšati situaciju.

brmadhukar

Bok,
Imam ček na ciljanom strani USB i utvrdili da je na čekanju za ack 90% vremena.Vozač na strani domaćina (API poziv) 900us čini se da se za svaki prijenos.
brmadhukar

brmadhukar wrote:

Bok,

Ima li kakvih postupaka kako bi se utvrdilo je li USB uređaj radi optimalno.
Da li postoji razlika između izokroni propusnost i Bulkmode prijenos propusnost.The device scan logika dat list navodi da maksimalno 12 Mbps je moguće.
Ebven 8m je u redu za mene.
Ali na stranu moja ciljna sam čeka ack signal tako da izgleda kao da se ograničenje od strane računala.
USB host kontroler imovine pokazuje propusnost od 10% na Windows svojstva stranicu.
Kako mogu poboljšati situaciju.

brmadhukar

Hvala za ulaz.

Ja sam koristeći bulk transfer mode i nema drugih uređaja.Ja sam uzimajući NACKs nula.

Presjedam na drugi način da se poveća througput.

Ne ja ne mislim tako.ISO je samo za podatke u realnom vremenu kao i audio ili video zapisa.
ISO nema error checking pa je ovo možda nije ono što vam je potrebno.
Prekid je therible i sporo

Pokušajte koristiti više URBs povećati datarate u svom vozaču.
Primjeri se mogu naći u Oney Walter's "Programming Windows Driver Model"

usbman

Bok,
Thnx za komentare usbman.

Trenutno sam koristeći ocjenjivanje coipy od Jungo driver set.Je li to razlog za spor brzina podataka?

brmadhukar

Hi USBMAN,
U našem sustavu, Ja sam koristeći bulk transfer mod, a veličina paketa je 64B.ali je paket se prenosi na 1KHz stopa (?).Mi smo uzimajući SOF ms svaki od vozača.Kako mogu isključiti tu na strani domaćina.
Tia
brmadhukar

Ne možete onemogućiti SOF jer tada vaš uređaj mora ići da obustavi
SOF je živ sat za vaš sustav.
U roku od jedne SOF postoji prostor za
17. Skupno paketi!(vidi spec.)

Vaš problem je u vozaču
Trebali biste pogledati bulkusb od 2000 DDK ..

Dobar vozač može proizvesti allmost / dobiti 1 megabajt po sekundi, ovisno
na koristi usb silicija.Ne znam Jungo pa ne mogu reći ništa
o tom proizvodu.

usbman

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back