USB

M

m_h_heydarchi

Guest
želim povezati moje 89c51snd1 to moj pc ali ja dont znati kako to pisati da je popisni na čip i ja ne znam kako napisati program na moj pc ili VB i VC
napraviti taj. inf, pls pomoć mene
Moj elektronička pošta je: mhheidarchi2003 (at) yahoo.com

Pa, u tom slučaju ćete imati čitanje USB-spec i odlučiti što vam je uređaj klase će biti prvi

možda možete dobiti više informacija o www.usb.org i http://www.lvr.com/usb.htm

najbolja knjiga je usb potpuna

ona ima mnogo primjera za vb

bilo tko ima informacije pokretački program za pisanje za USB?

koristiti mikrokontrolera
kao PIC i AVR
znati više o tome goto
www.microchip.com
i vidjeti svojih proizvoda
oni imaju puno slika rabi za usb

se nadam da je pomogao u

89c51snd1 je 89x mikrokontrolera s MP3 dekodiranje i sposobnost u skladu s USB1.1.To bi trebao biti u klasi za masovnu pohranu.

Ja ću koristiti Filipa PDIUSB12 za HID običaj, ali ja ne znam kako se početi s coz 'Bio sam nesmotren u obustaviti funkcije!Je li itko ima izvorni kod za D12 smart eval ploče?

Bok
Ako je uređaj kompatibilan HID možete koristiti ovaj DOC za pisanje USB upravljački program za kontroler.
ali koliko troškovi ove mikro kontroler?!Salam
Hossam
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Bok
Možete koristiti Jungo Windriver7.00 za napisati driver za USB.Na prvi preuzeti njegovu ocjenu verziju i aftert dovršili projekt možete je registrirati.Može se koristiti za drugi koriste.

Hej?zašto HID kada se može koristiti CDC?!ATMEL dečki pružiti kompletan firmware za AT89C5131 i AT89C5132 koji bi mogao biti prenosiv na SND stvar.

. B

Bok,
Sada sam istraživanje o 89C51SND1C, kompatibilne s MMC, MP3 dekoder i mnoge sučelje (ovo je za moj zadnji projekt).JA postaviti mnogobrojan bilješke atmel na web i kako pomoću USB, MMC itd. koristeći programski jezik C (Keil).Možda možete pregledavati na atmel i dolaze do svoje SND dio. Http://www.atmel.com

Ticati se,

arteoq

Bok
Ja sam koristeći AT89C51SND1 za USB Serial emulacija.Ja sam u mogućnosti to Natjecati se i tranfer podataka o Hyperterminal.
Ali to ne uspije nakon prve prijenosa.

Pustiti mene znati ako tko ima suočavaju s istim problemom.

Pramod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back