USB sučelje

M

mohan_200484

Guest
hi EveyBody.Zatim Rad s PIC16F877.Sada ja bih intrface USB-Sprava s mojim PIC-a.Pls pomoć mene

Možete koristiti CY7C68013A od čempres ili FT232/FT2232 iz FTDI Chips.

http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/3025

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=39565

Naslov: USB Design by Primjer: Praktični vodič za građevinsko I / O uređajiUniversal Serial Bus (USB), specifikacija je blagodat za korisnike u smislu da čini proces spajanja perifernih uređaja na računala napora, u većini slučajeva.Kao što je često slučaj s korisnik-prijateljstvo, ipak, kozmetička lakoćom dolazi kao rezultat iza-scene-složenošću.USB Design by Example objašnjava što znači da USB hardverskim razvijateljima, uzimajući pristup koji kombinira akademsko razjašnjenje službene specifikacije s nekim eksperimentalnog postava.Iako nije sve developer hardvera poželjeti, John Hyde's objašnjenja predstavljaju vrijedan dodatak posebno tup specifikaciju dokumenata.
Download:
h ** p: / / rapidshare.de/files/7676829/USB_Design_by_Example_-_A_Practical_Guide_to_Building_IO_Devices__MAZ.rar.html

Ako je ovo pitanje je correclty ga je pitao bi bilo teško uraditi sa svojim PIC-a.Njezin prilično jednostavno sučelje za PC sa PIC-a kao USB uređaj.Ali ako želite sučelje nekih drugih USB uređaja, recimo USB-HD, na svoj PIC svoje puno više dificult.

Za to će vam trebati neki čip i USB host host stog za kontrolu taj čip.Većina domaćin čips oko temelji se na 32bit PCI buss i ne mogu se servisirati jednostavan PIC-a.Čempres je neki domaćin čip koji je jednostavniji, 8 / 16 bita interfaceing, provjerite na primjer SL811HS ili CY7C67300.Tu je dev.kits.za njih, uključujući neke hrpe, kao domaćin.

Drugi dio je potrebno, domaćini stog, također je mnogo teže kod tada uređaj stog.Postoji mnogo uređaja, primjerice izvor dijelova za skidati podatke iz mreže, ali nećete naći bilo domaćin onaj koji radi "out of the net".Na Vrijeme između ostalog ima RTUSB32 stog koji može biti prilično lako proreći, ali opet to je fokusirana na 32bit PCI sabirnice i veće sustave s RTOS.

pozdrav Me

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back