USB Storage

D

djalli

Guest
Ja sam vrlo malo upoznati s ovim perom USB Pogoni, mememory stick skladišta.

Mogu li imati bolji horizont za njih, objašnjenja, književnost?

Oni su svi Flash Andre30000 u većini slučajeva.Microcontrollers
npr. imati Flash memorije.

Ja disassembled 16MB USB pohrana iz CompUSA i ne samo da je imao flash memorije produced by Catalyst ali i ručno prebaciti što sam ne znam što je uloga to.

Što treba znati nikakvu dokumentaciju od njih.

Možete tražiti OTI-2168 (kontroler sa USB sučelje) i Samsung K9F1G08U0M (NAND Flash memorije)

Oni će obično imaju 2 glavna čipovima.Jedan od njih je običaj USB kontrolor čip, a drugo je običan jednostavan bljesak.

Međutim, postoje neke flash memorije koja su najprikladnija za 512-byte sektorima (umjesto uobicajenih 64k sektorima).The kontrolor će vjerojatno jednostavno napravite USB uređaja izgledati poput USB IDE kontrolor.

Compact su slične, ali imati izravan IDE sučelja.Otvorio sam jedan od onih kada je imala 4 i čips (1 ASIC kontrolor, i 3 Regularni 32MB flash memorije čips s 512Bytes sektora, za ukupno 96MB).Ja bih osumnjičenog da je ovo slicno za USB memorijske uređaje.

Je li moguće koristiti FTDI čip kao FT232BM podići USB storage?

šta
je tu da objasni, postoji Sie (serijski vezni motora), malo firmware-i x iznos flash memorije.stvarno nema ništa više, osim ako to zaista želio detaljno objašnjenje.

djalli wrote:Ja disassembled 16MB USB pohrana iz CompUSA i ne samo da je imao flash memorije produced by Catalyst ali i ručno prebaciti što sam ne znam što je uloga to.

pisoiu wrote:Gotovo svi ti uređaji imaju jednu sklopka koristi za pisanje zaštite./ pisoiu

An FT232BM nije prikladno, ali vam to mogu učiniti s FT245BM.Međutim, neke od velikih stvari za napraviti bilo bi:

- Design jedan hardvera sučelja, poput mikro-kontrolor, da sučelje između FTDI modul i memorijska
- Ako želite da uređaj može vidjeti kao disk, dizajn upravljački program uređaja,
što uključuje i dubokim poznavanjem Windows DDK.

Ako želite prilagođeni dizajn sučelja, kao što je jednostavan program koji se može koristiti svaki put kada želite učitati i spremanje podataka, bez potrebe da uređaj može vidjeti kao disk, Windows, onda bi bilo mnogo jednostavnije.Imajte na umu da ćete se ipak morati vaš program na svakom računalu za koje ćete morati koristiti vaš uređaj.

želite dizajn mog usb flash disk sa Samsung's nand flash memories ..

schematics potrebna i pomoć

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back