Univerzalni daljinski IC IC

Z

Zedman

Guest
Bok,

itko mogao predložiti Univerzalni daljinski IC IC rješenje ovako:

http://www.innotechsystems.com/sp8001.htm

ali jeftinija?

To je prilično lijepo i ~ $ 38, ali je minimalna narudžba je 500 $ ...

Što si ti točno zainteresirani radiš?Bilo da želite imati potpuno podesiv daljinskom ali ne moraju, zapravo upravlja preko serijskog porta, potom pretraživanja za "JP1".To može biti remotes običaj konfiguriran s malim kabelom povezano sa pisača.Sa slobodnog softvera možete napisati makroe za daljinski, reprogram gumbe,
dodavati nove protokolima, itd.

Ako pokušavate razviti uređaj koji može biti je upravljao daljinskog upravljača.Tada gledati koristeći neki specifični sklop daljinskog protokol.Vrlo popularan jedan je Philips RC5 protokol.Ima je puno od kod dostupan za PIC i AVR micros koji će to učiniti protokola.

Na kraju,
jeste li pitati tko Innotech su njihovi distributeri?Često puta distributeri će vam prodati bez minimalne količine narudžbe.

Ispričavamo se zbog kašnjenja,

Trebam radni Learning IR modula, bit će korišteni u mojoj kući kontrolu sustava.
JA dont 'imati vremena provesti jedan, isto tako postoje mnogi protokoli, to
je razlog zašto sam pogledao za konfekcijski rješenje.
Želim se priključiti na moj RF MCU kontrolira i kontrolu TV / AirCo itd.
U jednom innotech izgleda obećavajuće, ja ću ih pitati kako ste predložili.

Ja ću JP1 naplata.

Nisam posrnuti preko činjenice da je "sve u jednom" remotes koristi imati sposobnost da se spojite na serijske priključke.Neki detalji se mogu naći na:

http://www.hifi-remote.com/wasser/

Modeli poznato da su ove značajke su:
URC-2005 jedan za Sve 5 "Upgradable"
URC-2093 jedan za sve 3 "jedan poziv 3"
URC-2094 jedan za sve 4 "One Call 4"
URC-4000 jedan za svih 6
URC-4005 jedan za svih 6 "Upgradable"
URC-4050 jedan za svih 6 Hi-Fi "Upgradable"
URC-5000 jedan za svih 12
URC-6050 jedan za svih 8 Hi-Fi "Upgradable"
URC-6800 jedan za sve "VCR Pro 8"
URC-6885 jedan za sve "VCR Pro 4"

Nažalost, ti se ne čini se da trenutni model brojeva.Možda je još uvijek ista je značajka dostupna u trenutnoj remotes, ili možda je ukinut.
Bilo bi vrlo zgodan značajka da imaju.Dok sam pismeni IR protokol kod prije, ja ne vidim zašto bi trebalo ponovno izumiti točak.Ja sam savršeno sretna pisanja vremena, strojevi i kontrola funkcije za moj posebnim potrebama, a zatim ostavite groktaj rad zapravo kodiranje protokola na čip ili namjenski uređaj.

---- Steve

Nije previše teško napisati vlastiti.Imam ispunjavanja ovaj uspješno i na 8051 i AVR.Koristiti IC daljinsko primanje TV uređaj.Daje TTL kompatibilan signala i ručke 40Khz filtriranje itd. Spojite izlaz na prekid pin.Postavi int koja se javlja na obje POS neg ruba i ruba.Tada se na snimci dužine svaki hi evo jedan impuls u array.Za reprodukciju ste pročitali put od polja.Prvi zapis bi trebao biti 'Dana'.Imajte na izlaz vodio za ovo doba, a zatim isključiti za vrijeme u slijedeću evidenciju array.Trebate podesiti izlaz na 40Khz.To se može napraviti neki drugi sat u CPU ili vanjskim hardver.Pomaže ako se prvi podaci mogu biti poslani na PC onda možete 'čist it up' tako da se uzima manje skladištenje, ali to je opcionalno.

probati ovaj na

http://www.cesko.host.sk/girderplugin.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back