uključen dizajn power supply pomoć potrebna

D

dpechman

Guest
hi momački,
znate li neki program za dizajn uključivanja napajanja?
Kako mogu početi?
TKS,
Daniel

Proizvođači kontrolera ICS imaju tutoriali i besplatni softver simulacije na njihovim web stranicama.

možda možete koristiti Pspice simulirati ponude prekidača njegovim radom.
najbolji način je da dizajn najjednostavniji sklop po sebi, a čine ga raditi, onda pogledajte njegove valnog oblika i analizirati zašto je to slučaj.

Jedan od kritičnih komponenti SMPS je transformatora ili induktor.
Ponekad ćete morati crtati tvoj posjedovati.Sljedeći softver su korisne.

Ansoft PExpert
Magnetska Designer

Online Kalkulator:
http://henry.fbe.fh-darmstadt.de/smps_e/smps_e.asp

Pa dobro coul početak biti u posjet www.powerint.com
Download njihov PI Ekspertni mekani koji će pomoći u dizajnu.
Oni su app bilješke koje će vas naučiti U puno.Vidi također njihov ER (izvješća inženjering) koja sadrži kompletnu SMPS dizajna uključujući PCB-lay out.To je vrlo važno!

Ja priložiti datoteku koja sadrži mnoge linkove na mjestima koja ima dosta info.

Također imaju pogled na www.onsemi predlažem U probati softver.Power 4-5-6 iako je ograničena verzija to će brzo se komponenta izbor.

Pustiti mene znati ako u trebate daljnju pomoć.

Hi there, slažem se da je dobro da razvije osnovni i promatrajte kako biste saznali.

Međutim, ako inzistirate da najprije pokušati simulirati, možete pokušati Linear Tech.Žao nam je reći da ja ne mogu dati vam točan link na ovaj softver ali vjerujem da bi trebao biti u mogućnosti to google za to.

Kao i za razvijanje promatrati i učiti ponašanje prekidač napajanja način opskrbe krugovi, JA predlagati te započeti s osnovnim poticaj DC / DC pretvarač, koji je mnogo lakše jer usporediti s drugima.

Nadam se da čuti od vas vaš napredak u vezi ...

Čujem "Sablja Soft" je dobar alat za dizajn SMPS.To lako može nositi s magnetskim uređaja.To je mekani made by AVANT!Kor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back