ugradnja SOC susreta 8,1 korištenjem installscape v3.0

• Thread starter sanjeev.vlsichips
  • Start date
S

sanjeev.vlsichips

Guest
hi momački. ja sam pokušava instalirati soc susret 8,1 u RHEL V5.1 pomoću installscape v3.0, ali ne uspije. to daje poruku da installscape je staroj verziji i trebate najnoviju verziju instalirati. i ja nemam najnoviji installscape. molim vas dajte rješenje ili pružiti latst verziju. hvala Sanjeev Kumar

Bok dečki, želim da preuzmete noviju verziju installscape ali ja ne imati ritma prijavu račun koji je potreban za preuzimanje softwarea. Molim Vas da mi pomogne.

Bok dečki, navedite mi mekanu kopiju najnovijeg installscape ili ako je moguće ritam loginid i lozinku za preuzimanje Hvala Sanjeev Kumar [e] sanjeev.vlsichips @ gmail.com [/email]

Bok dečki, kada sam koristeći Installscape 3,0 koja je došla s kadencom susret DVD-u, onda to daje poruku da je ne LNX86 platformi. Dakle, molim vas pomozite mi da se Installiscape od LNX86 platforme. Čini se da je Solaris platforme. može naići na soc rad na Solarisu. Hvala vam Sanjeev Kumar

Bok Sanjeev, mogli ste u mogućnosti instalirati SOC susret? Ako ste se već tada učinio, vjerojatno možete mi pomoći.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back