Ugoditi pomoć!

T

tobb

Guest
JA iskorišten za korištenje AT90S8535 onda sam s bascomAVR promjenu ATMEGA 16
Najprije JA pokušati program koristeći STK200/300 Kompatibilni ISP kabel.To program OK Ali chip ATMEGA16 je rad veryslow.Onda sam pročitao data sheet je rekao da je zadana clocksource interni 1 MHz osc.(Ja koristiti Crystal 8 MHz), tako da mi treba promjena osigurača zalogaj da bi ga znati što je izvor takta.

Tada sam promijenila fusebit koristeći program bascom ..
Prvo je reći: A987>> 0001: interna 1 MHz
Tada sam promijenio u 1010:1010 koji prate tablični kristal koristi za vanjsku ..fuzionirati ga i ja .....
Nakon što je učinio programer ne može detektirati čip bilo koji više i ne mogu ga program .....

Dakle ..Ugoditi pomoć mene što sam učinio krivo ..jesam li će moje labave ATMEGA16 i ako ja dobiti novi Kako mogu konfiguracijski to ..Hvala ....

Provjerite postavke za zaključavanje bitova koji su drugačiji od fuzionirati bitova.Ako je zaključavanje bitovi postavljeni su vam reprogram ili ne mogu pročitati.Jedini način onda je to "čip sastrugati" i ponovo program uređaja.

Imam chip pokušajte izbrisati nekoliko puta ..nije stvar happend ..Mislim da sam config fuzionirati bitni krivu ..i to bi trebalo napraviti neke stvari s izvorom takta ..Dakle ..trenutno imam neke više ATMEGA MCU, ali ne znam kako da to radi s vanjskim kristalno ..I bojala da ću izgubljen više CPU ako imate bilo raditi s njom molim vas pomozite mi ..samo kako da postavite fitilj pomalo ..ili bilo koji program na programu je ...Hvala ..

Znam da je ovo stari post, ali ako niste našli rješenje pročitati ovdje: http://www.elektroda.pl/eboard/sutra234217.html # 234217

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back