ugoditi pomoć u RC5 Algoritam

S

sara_123

Guest
Hi all,

ja sam u razvoju IEEE papir Of RC5 Algoritam u verilog.Ja sam zaglavi u ključnim proširenje jedinicu.može bilo koji tijelo pomoć mene sa nekim dokumentima ili kôd u razvoju ključnih ekspanzija u jedinici RC5 algoritam u verilog.ugoditi helpp .....

hvala vam unaprijed ..

sara ..

RC5 ima promjenjive duljine tajni kriptografski ključ specied po parametrima b i K:
b broj bajtova u tajni ključ K. Dozvoljena vrijednost b su 0, 1,
..., 255.
K b-byte tajni ključ K [0], K [1], ..., K [b 1]

RC5 -
w = r = b.Na primjer, RC5-32/16/10has 32-bitnim riječima, 16 komada,
10-byte (80-bit) tajnim ključem varijablu, te prošireni ključ tablice 2 (16 1) = 34
riječi.Ključ-ekspanzija algoritma inicijalizira S od korisnika s obzirom tajni ključ parametar K.Denition of Magic Konstante ključ-ekspanzija algoritam koristi dva
binarna riječ veličine konstante P i Q.
Oni su dened za proizvoljne w kao
slijedi: Odd P = ((e 2) 2 (1)
Odd Q = ((1) 2 (2)
gdje
e = 2:718281828459::: (baza prirodnog logaritma)
= 1:618033988749::: (zlatni omjer)

ya sam dobio podatke o blokova u RC5 algoritam, imam sumnje u ključnim miješanje u ključnim proširenje jedinica ..
pseudo kôd je

i = j = 0;
= B = 0;
do 3 * max (t, c) vrijeme;
= (S A B) <<<3;
B = (l [j] A B )<<<( A B);
I = (i 1) mod (t);
j = (j 1) mod (c);

ovdje kad nalaz B morati rotirati lijevo je times.A B B dolazi do velike vrijednosti i to se događa u petlji ... može bilo koji tijelo pomoć kako dizajnirati ovaj iznad pseudo kod u verilog ... ... pleaseeee .... help me ..

za koliko malo ti r događaj ovaj algoritam .??...
rotirati sa bilo koji broj bita u lijevo ili desno za iznos od najmanje značajne bitove u može pomak .....

Bok,

A i B su 32 bita.želim rotirati (l [j] A B) vrijednost (A B) times.since A i B su 32-bitni.svoj dolazak na veliku vrijednost.i to se događa u loop.can bilo kojem pružiti bilo koji primjer kod odnose na ovu ..

Thanks in advance

Pozdrav ........

ovdje i B su 32 bits.to rotirati (l [j] A B) vrijednost (A B) puta ...
korištenje rezultat toga (A B). Osim toga, u ovom morati iskoristiti svoje najmanje značajna bita
tj. njegov 5 bita. listu pet zalogaj u može rotirati

probati ...
Najbolji Luck

bok,

Dakle misliš nakon dodavanja i B, morati uzeti 5 bit najmanje težine od rezultat i može rotirati (l [j] A B) malo da 5 puta ...
i još jednu sumnju kako dati teksta kao unos u verilog.plzzz help ....

Hvala vam unaprijed

Da koristiti 5 bit najmanje težine od Addition rezultat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back