A
ayoubw
Guest
hello guyz,
Im 'težak to sučelje UART sa RS232 porta.Nije mi prvi put da sam komunicirati s mikrokontrolerom preko serijskog porta, ali ovaj put to je vozeći mene ispucan!
Uspješno sam napisao firmware za mikrokontrolera, da stalno poslati slovo "A" na serijski port (samo za svrhe testiranja sada).Im 'koristeći Visual Basic za čitanje podataka iz UART.Stvar je da ja ne dobivam tok kontinuiranog's all the time ..ponekad I'm getting tok kontinuiranog P's, orthertimes, potok T, drugi puta sam uzimajući tok * 's ..ono što eventualno mogao biti problem za ovo?
napomena:
1 - ja pokušao mijenja cijeli kontroler ploča sa jedan i dobio jednak problem.
2 - pokušao razmijeniti UART-to-RS232 kabel ..isti problemi se dogodilo ..
3 - pokušao sučelja ploča sa 2 različitim računalima ..i dalje isti problem!
ugoditi ..Ja bih zahvalan bilo kakvu pomoć!
cheerz,
AYOUB
Im 'težak to sučelje UART sa RS232 porta.Nije mi prvi put da sam komunicirati s mikrokontrolerom preko serijskog porta, ali ovaj put to je vozeći mene ispucan!
Uspješno sam napisao firmware za mikrokontrolera, da stalno poslati slovo "A" na serijski port (samo za svrhe testiranja sada).Im 'koristeći Visual Basic za čitanje podataka iz UART.Stvar je da ja ne dobivam tok kontinuiranog's all the time ..ponekad I'm getting tok kontinuiranog P's, orthertimes, potok T, drugi puta sam uzimajući tok * 's ..ono što eventualno mogao biti problem za ovo?
napomena:
1 - ja pokušao mijenja cijeli kontroler ploča sa jedan i dobio jednak problem.
2 - pokušao razmijeniti UART-to-RS232 kabel ..isti problemi se dogodilo ..
3 - pokušao sučelja ploča sa 2 različitim računalima ..i dalje isti problem!
ugoditi ..Ja bih zahvalan bilo kakvu pomoć!
cheerz,
AYOUB