u

S

sunjiao3

Guest
Dragi svi,Ja sam pokušava učiniti neke kutak simulacija u ADE od candence, koristeći alat-> kutak ...
Koristim tsmc018 proces.
Napisah model datoteku kao cor_p3_libs.scs (sljedeće):
knjižnica cor_p3_libs
poglavlje tt_1.8_27uključiti "../rf018.scs" odjeljak tt =uključiti "../rf018.scs" odjeljak = tt_3v..uključiti "../rf018.scs" odjeljak = tt_bipendsection
poglavlje ff_2.0_125uključiti .....
section = FF...uključiti .....
section = ff_bipendsection
poglavlje ss_1.6_-40uključiti .....
section = ss....uključiti .... section = ss_bip
endlibrary

Zatim, u ADE, kliknite na Tools-> ugla ....
U uglovima prozor, kliknem setup -> Add knjižnicu, u dijalogu blok iskočile, popuniti prazno sa stazu i naziv datoteke gore, s jednim modelom libray imovine.
Zatim, JA postaviti temp, dodati varijable - vdd.

Našto JA trčanje simulacija, nema greške, ali obavijest:"unesite daljinskom komandom modu koristeći MPSC usluge (predosjećaj, ipi, tt_1.8_27 ....)"i simulacija činiti se biti prekinuta, a postupak ostaje miran kao mrtav.
Tko su encoutned takav problem?
Molimo enlight me na ovu temu!
Hvala unaprijed.

Bok, dragi svi, gore navedeni problem je se po sebi.U kutu analizirati, tu ne bi trebalo biti "."ili "-" u kutu ime, u suprotnom, ne bi čudno prekida poput "daljinsko pozivanje".Molimo Vas da obratite pozornost na to.

Općenito U ne trebaju wrote datoteku biblioteke vaš samouprave, posebno u ovom maner.
Za analizu u kutu trebali koristiti originalni model kartice (ako
je navedena poglavlja poput tt, ss, ss i sl.) i ADE / Tools / Corner_analysis Toolbox.U kutu prozora u analizu bi trebalo ukazati na model datoteka, dostupne poglavlje u njoj, dizajn varijabli i svaku kutak (kombinacija ova quantatives).Ili možete pisati vlastite *. PCF i *. DCF datoteke.

Pročitajte prvi kadenca Dokumentacija:
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back