S
sunjiao3
Guest
Dragi svi,Ja sam pokušava učiniti neke kutak simulacija u ADE od candence, koristeći alat-> kutak ...
Koristim tsmc018 proces.
Napisah model datoteku kao cor_p3_libs.scs (sljedeće):
knjižnica cor_p3_libs
poglavlje tt_1.8_27uključiti "../rf018.scs" odjeljak tt =uključiti "../rf018.scs" odjeljak = tt_3v..uključiti "../rf018.scs" odjeljak = tt_bipendsection
poglavlje ff_2.0_125uključiti .....
section = FF...uključiti .....
section = ff_bipendsection
poglavlje ss_1.6_-40uključiti .....
section = ss....uključiti .... section = ss_bip
endlibrary
Zatim, u ADE, kliknite na Tools-> ugla ....
U uglovima prozor, kliknem setup -> Add knjižnicu, u dijalogu blok iskočile, popuniti prazno sa stazu i naziv datoteke gore, s jednim modelom libray imovine.
Zatim, JA postaviti temp, dodati varijable - vdd.
Našto JA trčanje simulacija, nema greške, ali obavijest:"unesite daljinskom komandom modu koristeći MPSC usluge (predosjećaj, ipi, tt_1.8_27 ....)"i simulacija činiti se biti prekinuta, a postupak ostaje miran kao mrtav.
Tko su encoutned takav problem?
Molimo enlight me na ovu temu!
Hvala unaprijed.
Koristim tsmc018 proces.
Napisah model datoteku kao cor_p3_libs.scs (sljedeće):
knjižnica cor_p3_libs
poglavlje tt_1.8_27uključiti "../rf018.scs" odjeljak tt =uključiti "../rf018.scs" odjeljak = tt_3v..uključiti "../rf018.scs" odjeljak = tt_bipendsection
poglavlje ff_2.0_125uključiti .....
section = FF...uključiti .....
section = ff_bipendsection
poglavlje ss_1.6_-40uključiti .....
section = ss....uključiti .... section = ss_bip
endlibrary
Zatim, u ADE, kliknite na Tools-> ugla ....
U uglovima prozor, kliknem setup -> Add knjižnicu, u dijalogu blok iskočile, popuniti prazno sa stazu i naziv datoteke gore, s jednim modelom libray imovine.
Zatim, JA postaviti temp, dodati varijable - vdd.
Našto JA trčanje simulacija, nema greške, ali obavijest:"unesite daljinskom komandom modu koristeći MPSC usluge (predosjećaj, ipi, tt_1.8_27 ....)"i simulacija činiti se biti prekinuta, a postupak ostaje miran kao mrtav.
Tko su encoutned takav problem?
Molimo enlight me na ovu temu!
Hvala unaprijed.