F
felicia
Guest
Bok,
Naš klijent je Taiwanese MNC sjedištem u Singapuru.
Oni su u potrazi za sistemske administratore.
Oni su sada širi njihove reprezentacije do 20 osoba do kraja ove godine i 40 od iduće godine.
Tako je ovaj položaj će dovesti do stalnog poziciju koja se temelji u Singapuru sama.
Mi smo u potrazi za kandidate sa:
- Diplomirao Računalna studija.
-
Minimum 3 godine radnog iskustva u sličnom svojstvu.
- Upoznati sa Cisco / Ljevaonica upravljanja mrežom.
- Upoznati s NetScreen firewall management.
- Mora imati hands-on iskustva u Linux / Unix, Windows 2003, NetApp file server, ili Legato Veritas backup softver.
- Dobro analitičke
i komunikacijske vještine.
- Sposobni raditi samostalno.
- Govore mandarinski.
Job Odgovornosti:
- Obezbedjivanje glatka vođenja LAN / WAN umrežavanje procesima kao što je rješavanje problema u postojeći sustav, mrežu i sigurnost okruženju.
- Osigurati učinkovitost i dostupnost servera i mrežne infrastrukture je zadržala na najvišim standardima za maksimalnu produktivnost.
- Za podršku korisnicima i pružati tehničku stručnost.
- Odgovoran za provedbu, instalaciji, konfiguraciji i administraciji poslužitelja / sistem.
format.
Ako ste zainteresirani sa ove pozicije, samo pošaljite mene ažuriranu nastaviti u MS Word
formatu.
Moje e-mail adresu u felicia (at) uniconnect.com.sg
Obličje naprijed za svoj odgovor.
Hvala.
Srdačan pozdrav,
Felicia Sugito
Naš klijent je Taiwanese MNC sjedištem u Singapuru.
Oni su u potrazi za sistemske administratore.
Oni su sada širi njihove reprezentacije do 20 osoba do kraja ove godine i 40 od iduće godine.
Tako je ovaj položaj će dovesti do stalnog poziciju koja se temelji u Singapuru sama.
Mi smo u potrazi za kandidate sa:
- Diplomirao Računalna studija.
-
Minimum 3 godine radnog iskustva u sličnom svojstvu.
- Upoznati sa Cisco / Ljevaonica upravljanja mrežom.
- Upoznati s NetScreen firewall management.
- Mora imati hands-on iskustva u Linux / Unix, Windows 2003, NetApp file server, ili Legato Veritas backup softver.
- Dobro analitičke
i komunikacijske vještine.
- Sposobni raditi samostalno.
- Govore mandarinski.
Job Odgovornosti:
- Obezbedjivanje glatka vođenja LAN / WAN umrežavanje procesima kao što je rješavanje problema u postojeći sustav, mrežu i sigurnost okruženju.
- Osigurati učinkovitost i dostupnost servera i mrežne infrastrukture je zadržala na najvišim standardima za maksimalnu produktivnost.
- Za podršku korisnicima i pružati tehničku stručnost.
- Odgovoran za provedbu, instalaciji, konfiguraciji i administraciji poslužitelja / sistem.
format.
Ako ste zainteresirani sa ove pozicije, samo pošaljite mene ažuriranu nastaviti u MS Word
formatu.
Moje e-mail adresu u felicia (at) uniconnect.com.sg
Obličje naprijed za svoj odgovor.
Hvala.
Srdačan pozdrav,
Felicia Sugito