U potrazi za domaće zvučnika dizajn

jorgito da je vrlo dobra veza koju ste poslali. Tutorskih vrijedno vremena gradnje i imaju dobro razumijevanje o tome kako izgraditi čak velike one zahvaljujući

Ovaj zvučnik u gornji link je ok za amatuer / eksperimentalni namjene. Nije za dobru slušanje glazbe.

Da, ali je zgrada blok za odličan zvuk productio. Da biste poboljšali zvuk drastično, možete započeti povećanjem tickness papira, promijeniti plastičnu čašu vlakana i dodati vibracije osovinu koja će omogućiti proizvodnju bas zvuka. ja ću dati tutorial o tome kako izgraditi bolji jedan vrlo uskoro. Živjeli

da, povećavajući težinu stošca, nisko frekvencijski odziv poboljšava, ali visoke frekvencije smanjuje. Nadalje u HV provjeriti linearnost frekvencijskog odziva. Za provjeru frekvencijski zahtijeva akustičkih boravak i ispitne opreme. Nadam se da ovo razjašnjava ono što mislim.

palesha, imate li link ili tekst na izgradnji govornika, koji govori o tome kako povećati frekvencijski

Jednostavno proučavanje izgradnju srednjih zvučnika i visokotoncem. U će shvatiti puno. Membrana treba biti lagana i kruta / jaka. To pomaže da biste dobili više visoke frekvencije odgovor. Također težina zavojnica & pauk ukočenost igra veliku ulogu u frekventni & rezonantne frekvencije. Ja HV pokušao objasniti uu kratkom i jednostavan način. Tu r knjige o ovoj temi dostupna s audio express.

to je stvarno dobar jer pokazuje kako zvučnik radi hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back