jorgito da je vrlo dobra veza koju ste poslali. Tutorskih vrijedno vremena gradnje i imaju dobro razumijevanje o tome kako izgraditi čak velike one zahvaljujući
Da, ali je zgrada blok za odličan zvuk productio. Da biste poboljšali zvuk drastično, možete započeti povećanjem tickness papira, promijeniti plastičnu čašu vlakana i dodati vibracije osovinu koja će omogućiti proizvodnju bas zvuka. ja ću dati tutorial o tome kako izgraditi bolji jedan vrlo uskoro. Živjeli
da, povećavajući težinu stošca, nisko frekvencijski odziv poboljšava, ali visoke frekvencije smanjuje. Nadalje u HV provjeriti linearnost frekvencijskog odziva. Za provjeru frekvencijski zahtijeva akustičkih boravak i ispitne opreme. Nadam se da ovo razjašnjava ono što mislim.
Jednostavno proučavanje izgradnju srednjih zvučnika i visokotoncem. U će shvatiti puno. Membrana treba biti lagana i kruta / jaka. To pomaže da biste dobili više visoke frekvencije odgovor. Također težina zavojnica & pauk ukočenost igra veliku ulogu u frekventni & rezonantne frekvencije. Ja HV pokušao objasniti uu kratkom i jednostavan način. Tu r knjige o ovoj temi dostupna s audio express.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.