TV Horizontalna flipping

R

Roelescence

Guest
Bok svima, Može li ugoditi pomoć mene identificirati elektroničkih komponenti odnose na V-čekanje? Moj TV, novi model, njegova slika čuva flipping horizontalno i ja ne mogu pronaći v-držite na daljinskom upravljaču niti na stražnjem dijelu tv, pa sam odlučio otkloniti komponente, ali jedan problem je u tome što ja ne mogu identificirati komponente vezane za v -držite. Molim pomoć Hvala

Ako želite odgovor da će to biti korisno znati što tip od TV je. Je li to LCD, plazma ili CRT, što proizvođač, broj modela i approcimate dob? Brian.

učiniti postavljati shematski u zabrinutosti da može biti korisna

Možda ćete imati priliku tada. LCD i plazma TV ne skenirati na isti način kao i CRT i tamo gotovo sigurno ne bi bilo kontrole nad skeniranja frekvencije. Bez shematski nije moguće da vam pokazati točno što se prilagoditi tako da ćete morati slijediti ove opće smjernice: Pogledajte vrata CRT (cjevasti dio koji ismijava iz unatrag iz posude od stakla). Na njemu ćete vidjeti sklop žice zavojnice gurnula do zdjelu. Tu će biti dvije žice naslova prema horizontalnoj skeniranje transformatora koja je obično crna i ima jedan ili dva kontrole na njega (normalno "ekran" i "fokus") to nisu one koje želite. Druge dvije žice iz sklopa zavojnice su vertikalni skeniranja priključaka. Slijedite ove leđa na crcuit odbora i naći ćete okomitu izlazni stupanj. Ponekad je to dvoje power tranzistora, ponekad snaga IC sa heatsink. Vertikalni oscilator ili će biti unutar međunarodne zajednice ili od komponenti vrlo blizu njega. Ako postoji kontrola možete prilagoditi, što će biti u tom području. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back