S
suenic
Guest
hello guyz ....
tu
je projekt koji je potrebno 2 b d0ne ovdje u mom Uni ...
.... dobro mi je potrebno da biste pronašli razlike između turbo koda i koda ldpc u bežični kanal pomoću Matlab ...
Ovo su moji specifičan zadatak ...
broj iteracija
o tome kako je učestalost pogrešnih bitova (BER) će se mijenjati kako se iteracija je porast u odnosu na SNR
modulacijska tehnika
o usporedbi između QAM i QPSK stoga pokušajte povećati sazvežđe od modulacija shemu za efekt različitih kodiranja ocijeni da usporede ostvarive performanse između 2 koda
o čemu je promjena u odnosu na BER SNR kako smo promijenili modulacijska tehnika i njihova plejada
učinak kod dužini korištene (ulazni blok dužina koda)
o da ispita za razliku od kašnjenjaUsporedba u bežični komunikacijski kanal
o korištenju Rayleigh kanal s fedingom
ja stvarno uzdanica u guyz mi može pomoći da saznate u Matlab izvornog koda u pronalaženju razlike turbo koda n ldpc u specifičnu zadaću dati
thank u. .. stvarno poštovati Internet
tu
je projekt koji je potrebno 2 b d0ne ovdje u mom Uni ...
.... dobro mi je potrebno da biste pronašli razlike između turbo koda i koda ldpc u bežični kanal pomoću Matlab ...
Ovo su moji specifičan zadatak ...
broj iteracija
o tome kako je učestalost pogrešnih bitova (BER) će se mijenjati kako se iteracija je porast u odnosu na SNR
modulacijska tehnika
o usporedbi između QAM i QPSK stoga pokušajte povećati sazvežđe od modulacija shemu za efekt različitih kodiranja ocijeni da usporede ostvarive performanse između 2 koda
o čemu je promjena u odnosu na BER SNR kako smo promijenili modulacijska tehnika i njihova plejada
učinak kod dužini korištene (ulazni blok dužina koda)
o da ispita za razliku od kašnjenjaUsporedba u bežični komunikacijski kanal
o korištenju Rayleigh kanal s fedingom
ja stvarno uzdanica u guyz mi može pomoći da saznate u Matlab izvornog koda u pronalaženju razlike turbo koda n ldpc u specifičnu zadaću dati
thank u. .. stvarno poštovati Internet