Trimble potajno ground plane

K

kleinesmurf69

Guest
zdravo,

se bilo tko imati pojma što se u fizici ravnine potajno tlo tehnologija Trimble (h ** p: / / www.trimble.com)?moje mišljenje: neki frekvencijski selektivne površine, elektromagnetski / fotonička pojasni razmak strukture.se bilo tko imati više detaljan opis njihove tehnologije.ja sam jako zainteresirana za to znati, jer to bi moglo značiti komercijalni uspjeh ove tehnologije.

hvala
srdačan pozdrav

Dio problema u razumijevanju izum je reklamni odjel za vrući zrak.Izgleda da se oni koriste ferit opterećen pjena (nekoliko desetljeća stara tehnologija) na vlažnim neke antene skroman.Oni su pomoću mnogostruk hranjenje na zakrpu kako bi faza centra sa stalnim azimut.

Ova antena se koristi u sustavu u kojem se nalazi jedan prima postaje na lokaciji poznato da dobijete pogreške u mjerenja koja se mogu primijeniti na drugu stanicu na drugoj lokaciji nepoznata.

Ovo je također stara tehnologija.Vez za luke imaju takav sustav u kojem se prenose na ispravke pogreške znati frekvenciju brodovi približavaju luci.

Stari stealths oslanjala na ometanje dolaznih valova od radara tako da oni dolaze kao buka natrag na radaru.

Novi stealths osloniti, ne samo na smetnji, ali i na refleksije vala, u tom frekvencija, sličnim refleksije svjetlosti u optika tako da reflektira snop će biti polarizirani duž pravca paralelna površini ravnine (upadni kut).

Tko zna što materijal i tko zna što je mehanizam koji može učiniti da je moguće.

Pretpostavljajući savršen kradomičnost, putujući nekoliko kilometara iznad, a ne čak golim okom može vidjeti avion u zraku.Može li se to učinjeno?
NASA-in USA fiksna roboti na površini planeta Mars mislim da to može biti učinjeno.

Obično vojska je usporediv novac onda je moj proračun (ja maštati!), Te je manifacturing fantastičan projekte u svojim laboratorijima.Oni su 5 do 10 godina ispred svog vremena u tehnologiji.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back