Trebate pomoć za urotu antene frekvencije dobitak vs u HFSSv9

Y

yuen_cityu

Guest
Bok svima, Bi li mi itko reći kako da zemljište antenski dobitak protiv frekvencije u HFSSv9? Ja ucrtanih antenski dobitak koristeći Stvori izvješće> daleko polja: Pravokutna parcela, zatim postavljanje primarne sweeps se frekvencija i Phi = 0, Theta = 0. Međutim, smatram da nakon zatvaranja projekta, HFSS treba ga izračunati ponovno zemljište dobitak. Što mogu učiniti kako bi riješili ovaj problem? Hvala i pozdrav, Yuen

Postoji nešto što ja ne uhvatiti: ste uspjeli iscrtati dobitak, a želite znati kako to rade vs frekvenciju? Ili ste željeli znati kako rješavanje rezultate na HFSS? # Prvi, možete iscrtati frekvenciju vs steći odabirom "zamah" dizajn u rezultatima sučelje (umjesto "setup1", na primjer). Dakle, trag odabir sučelja će vam omogućiti da odaberete frekvencije varijablu. # Drugo (i nažalost), HFSS 9 će ponovno učiniti sve proračune za svaku otopinu nakon zatvaranja projekta (čak i ako se rješenje o parametar trebate je navedeno u "rezultata" bloku). Jedini savjet koji ti mogu dati je da se riješi zaplet ("kopirati u međuspremnik" -> boja ili bilo što drugo), podaci tablice ("izvoz podnijeti" -> excel na primjer), ili za izvoz GIF datoteku za animacije , kada ga izračunati. Ako ne, morat ćete to učiniti ponovno svaki put kada je to potrebno ... Nadam se da će vam pomoći ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back