Trebate pomoć za programiranje PIC18F4450

A

Achut Giree

Guest
prijatelji,
Imam "Enhanced JDM programer 4 Microchip PIC 12F629 Novi V2" programer.
Želim koristiti PIC 18F4450 za usb Razmjena.Mogu li spali ga bez problema s tim programera?Simulator koji mogu koristiti za simuliraju sklop?Proteus 7 ne osigurava takve PIC.

pošaljite mene distributeri lokacija u Indiji kupiti PIC ako je moguće.

Hvala

Koristeći zadani simulator koji dolazi s MPLAB trebali raditi.Za programiranje, ovaj niz čipovi su vrlo temperamentan za JDM temelji programera.JA zaista je morao izaći i kupiti komercijalne USB programer ($ 75) da biste dobili Internet to funkcionirati.Ima je glasina, međutim, da je postavljanje malih kondenzatora na PGC i PGD linije će joj omogućiti da koristite program temelji JDM programer ... nikada nisam dobio prilično ovaj rad.

JA obično microcontrollers uzorak za razvoj (tzv. besplatno uz nekoliko ograničenja) i onda odjednom sam spreman, ja ih kupuje od digikey prodati stvari pomoću njih.Narudžba od digikey će također smanjiti troškove otpremu od diskretne komponente se mogu kupiti na istom shipping tab.

they will ship to India, but I am not sure.

Mislim
da će brod do Indije, ali nisam siguran.

18f4550 je dostupna u Indiji, ako ne i 4450.Čak 18f2550 je slobodno dostupan, od distributers.Osjećam se dobro Achut može koristiti kao MPLAB predlaže Los Frijoles

Sarma

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back