Trebate pomoć u mozak računalo sučelje

H

hanukaran

Guest
PHP:
Bok, trebam pomoć u mom projektu. Trebam razviti Software koji se mogu prepoznati i klasificirati brainwave.I mislio žele razviti softver pomoću matlab.Im begginer. Im učenje now.I već pronašli EEG podatke u EDF formatu i tekst formatu. Može li mi netko dovesti do razvoja ovaj projekt. Hvala i pogledu Prabakaran

Pozdrav prabakaran .. im također čineći moj projekt na 2D pomicanja pokazivača pomoću EEG signal .. može u pls dati mi one EEG podatke? thnx unaprijed

Pozdrav prabakaran .. im također čineći moj projekt na 2D pomicanja pokazivača pomoću EEG signal .. može u pls dati mi one EEG podatke? thnx unaprijed
ya sigurni brat ..... neka mi pridaju .... ja pridaju the.edf podatke i. txt podatke ..... anywat što platforma koristite ..... možemo raditi zajedno, ako želite .... :) .. ako želite molim add me u facebook pravan@live.com tenkova n tiče Prabakaran MUnusamy

hi prabakaran Također sam htjela implementirati sučelje mozak računala za više pokreta u MATLAB. bi u plz pomoć mene ako u to učinio. iskreno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back