trebate pomoć sa RF temelji daljinsko upravljanje

N

nipun

Guest
im pokušavaju napraviti daljinski upravljač s atmega16 i standardni Tx / Rx RF modula (333 MHz). usart im koristi za slanje i primanje podataka s ovim RF moduli na 200 bod rate.problem se njegovi ne rad ispravno, ponekad je davanje izlaz i ponekad svoje različite davanje o / p.problem nije wth lc simulacija pokazuje savršeno results.what može biti problem.plz pomoć

wot tip RF modula u using.also postoji svibanj biti neki problem .. dcshifting korištenja antena ... i to probati.

zatražiti na temelju njegove rx / tx par, thx za ur pomoć

bok
nekoliko mjeseci sam razvio daljinsko upravljanje pomoću rx tx par,prije svih tih modula su damm sporo, one su moduli sadrži 2222 koder IK (u TX dio) i anoter dekoder ic u prijemnik modulu.damm stopa prijenosa podataka su spori.možete ga provjeriti.pošalji prvi bajt iz predajnika, a nakon toga čekati gotovo 300ms (test slučaj) onda poslati 0xff bajt
ili 0x00 bajt.provjerite da je na strani prijemnika pomoću opsega.nakon nekoliko uzorkovanja ćete dobiti ideju vremena.

isto tako ti moduli su jedno je kvaka tipa, a drugi je prolazan.

tako da provjerite (2222l za kvaka i 2222m za trenutak) i programa u skladu s timarnab/vu2bpw

ja korist ask.i znati ove r spor na taj način ja ga iskoristiti oko 200 baud rate.i je potreba za daljinsko upravljanje samo tako da je njegova ok, ali problem je neki puta neke radove n puta doesnt, postoji problem interferencije?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back