Trebate pomoć moj dizajn prije fabrikovati

M

mr! pobijesniti

Guest
Hai svima ..hvala za ur vremena da pročitate moj post ...= D

Ja već dizajn moga omotane patch antene pomoću hfss v10.Moj dizajn antene dimenzija 15mm X 15mm za Ultra Wide Band (UWB) aplikacije.Moj propusnost je 81,8%.Moj problem je da trebam nekoga tko može provjeriti da li je moj dizajn spremni fabrikovati ili trebate promijeniti jer smo razmotriti druge antene minimalna karakteristična prije nego što smo ga izmišljati ...Nadam se može u pomoć mene riješiti ovaj problem ..Ja ću poslati svoje HFSS datoteku u, ako u ištanje to pomoć mene ....
thankkss ....

mr! pobijesniti

Hi Mr.Mad,
Ja mogu imati pogled na dizajn, Pošaljite mi pm sa file pa ne mogu provjeriti.Obličje naprijed za primanje ga.

Pozdravi,

I.

Poštovani gospodine! Ljut.Vjerujem da vaš dizajn je jako dobro.Y-polarizacija dobitak je oko 3dB.Nije tako visoka, ali to ovisi o applikacije zahtjevima.U svakom slučaju, može se misliti na koristeći Internet na niz za dobivanje viših directivities.Inače, ovo je vrlo intertesting strukture, posebice za velike propusne impresivno.Jednostavno pitanje.Koju ste koristili kao dielektrik za vakuum privoljeti feed.Jesu li u sigurni?Jeste li provjerili u svojem konektor tablični vidjeti materijal koji se koristi?Vi ste misleći da je u dielektrične nagovoriti je bez gubitaka i sa jedinicom relativna permitivnost ...Ja ne mislim tako.
Inače, osim toga, mislim da ti svibanj pokušati poboljšati meshing vidjeti što promjene pročistite rješenje točnost.
Pustiti mene znati kako to ide.

Ivan

Hvala Ivana!

Ja već primiti Vaše komentare ..Hvala vrlo vrlo velik dio!
Može li mi objasniti detalje o križu i polarizatiann co polarizacija za oba E-ravnina i H-plane i kako dobiti taj graf pomoću HFSS?
Ako se ne promijeni ništa za ovaj projekt,
a ovaj projekt će biti prihvaćen i na fabrikovati možemo nazvati ovu kao "antena"?= D

mr! pobijesniti

The co-polarization je komponenta koja ima isti e-polje smjeru kao i trenutni smjer.Općenito (osim pojedine aplikacije) je željeni daleko polje komponentu.The cross-Pol je sastavni dio vektor jakosti električnog polja normalna polarizacija na željenu komponentu, koja je najčešće uzrok neželjenih je odgovoran smanjenje željenu komponentu sile.E-Copolarized komponenta nalazi se na E-ravnina, a cross-E nalazi se na H-ravnini.
Postoje mnoge mogućnosti za zemljište polarizations, mislim, mnoge reprezentacije.U mogu zemljište x, y i z komponentu E, usmjerne, dobit, itd., ili phi theta i komponente as well.Odaberite ispravnu vrijednost φ (0 ili 90deg) i zemljište na komponentama.Vi ćete shvatiti koji je točan jedan po gledate na vašem trenutnom antenu.
I da, možete ga zovu 'antene'.To je antenu radnog off-resonance, ali uvijek antenu.Off-resonance Ovaj rad daje širokopojasnog ponašanje (imaju pogled na ulazna impedancija): pravi dio Zin ima otprilike ravna trend nad propusnost i imaginarni dio je blizu nule.

Prije proizvodnje, što biste bolje simulirati s poboljšanom mrežaste doradu.Mislim da morate vidjeti točno karakteristična za koaksijalni konektor (materijal) i utječe na neslaganje između privoljeti feed i antenu.Odnosno, ako je ispunjen privoljeti Teflon (epsR = 2.1) i koeficijent refleksije sligthtly će promijeniti od referentne impedancija (luka impedancija) će se promijeniti.
Inače, S11 dramatično ne bi trebalo promijeniti u vašem slučaju.

Zdravo

I.

Ivan ...

Hvala za vrlo detaljno objašnjenje ...Njegova vrlo korisno ..Im 'koristeći SMA konektor kao koaksijalna spojka za ovaj dizajn ..Možete li mi reći koji dio mi je potrebno za promjenu vrijednosti, nije permitivity i dielektrični gubitci samo tangente?i što je vrijednost za SMA konektor jer ja ne mogu naći tablični za taj ...Im 'isto tako trebaju vam pomoći da se objasni mi o grafikona za polarizacija (kako znate da je bolji od antene graf) i zračenja obrazac za dobitak ukupne ..Ovdje ću priložiti sve moje rezultat graf na slici.puno hvala Ivana!stvarno poštovati ga ...

By znajući kako poboljšati moj dizajn i polarizacija zračenja obrascu, on će mi dati ispravan putokaz da imaju bolju antenu.Prije toga, moj dizajn samo fokusirati na Return Loss grafu i zanemariti sve druge graf.thankss ponovno spremni za pomoć mene ..

mr! pobijesniti
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Mr ludi,
Ja se ispričavam za kasni odgovor, ali sam prilično zauzet ovaj vikend,
bilo kako da mogu odgovoriti na Vaše posljednje pitanja sada.Što se privoljeti,
nađite bilo koji 50ohm SMA conn.tablični i dobiti informacije o pin radijus i dielectruc radijus.Teflon se obično koristi kao dielektrik.Whole parametri bi Vam trebalo dati impendancija 50ohm luke.
O dobitak, zemljište mališan dobit u obje phi phi = 0 i = 90 ° avionom.U Vašem slučaju ćete vidjeti najveću u normalnom smjeru u samo jedan od njih.Zatim, da je vaš dobitak (mislim želite da Vaš rad obrazcem imati maksimalno uz normalne,
tzv bok smjeru).Zatim, saznati koja komponenta daje visoku doprinos dobitak na tom avionu razumjeti polarizacija.Zemljiąte Ex Ey i za tu vrijednost phi.Ako jedna komponenta ima najveću vrijednost za theta = 0 znatno viši od ostalih (u dB), možete pogoditi Vašu antenu linearno duž polarized tom smjeru.Ako su obje komponente daju značajan doprinos u amplituda, to je slučaj ili eliptičan kružne polarizacije (pogled na relativnu fazu razumjeti što jedan).To nije teško.Mislim da
je sve.Imate dovoljno podataka za analizu rezultata.U svakom slučaju, pokušajte simulacija sa poboljšanom mrežaste doradu, uz modifikacije na nagovoriti da bolje validacije.
Zdravo.

I.

Ivan ..

Ispričavamo se na vrlo kasno post ...Ja jako zauzet ...
Mogu li pogledati moj rezultat da sam pridaju prije ...
Za graf GainL3X Nije neprihvatljivo jer je phi = 0deg je iznad 0 ...
Budući da je netko rekao da je krivo, jer je grafa gainL3X mora uvijek ispod 0 ..
Dajte mi, molim Vas za komentar ..puno hvala

! pobijesniti

Ako želite u gai3lx biti manji od 0 na phi = 0, mislim,
ur. antene moraju biti y-polarized i direktiva za phi = 0.Ako je istina, ponašanje moglo biti zbog lagani cross-pol komponentu, ali ja, izgleda, iz graps, gain3lx je> 0 u regiji zrake ouside maksimalnih ľeljenu polarizacija (y).Nije tako loše, tako da ...

Zdravo

Ivan,

Ivan_ wrote:

Zemljiąte Ex Ey i za tu vrijednost phi

kako se i zemljište Ex Ey??Pa, jednostavno idite na rezultate i zemljište rex i Rey na željenu avionom.Ja već provjerili grafu i ja ga razumijem ...
izzit ok imati off-resonance antenom za UWB primjene?Zaista, u rade izvan glavne rezonancija,
onaj koji daje najviše zračenja otpor, tako da je najviši efikasnosti.Ipak, u se uvijek radi na rezonanciji koja se obično zove rezonancija drugi: da je još jedna na kojoj frekvenciji Kapacitivni i induktivna jalova energija dijelovi jednaki, tako da se ponaša kao rezonator.Baš pravi dio, koji je otpor zračenja niža u odnosu na glavne resonance.To je tipično za imati širokopojasni ponašanje, jer je stan trend Zinput je potrebno.Da biste vidjeli centralna frekvencija ur bandwith je rezonancija previše, zemljište s11 na Smithov dijagram: u će vidjeti dva prstena: je središnja točka svake odgovara na rezonancije.U slučaju pri ruci trebali vidjeti u nekoliko krugova.

O mrežaste, vjerojatno ur simulacija već dosegla converegence, tako da ne pokazuje poboljšanje mrežaste evidentno refiniments u rezultatima.To nije loše.Inače, drugi način za poboljšanje mrežaste, umjesto postavljanja ga ručno, da se više prilagodljivo prolaza (više od 6 zadano), imaju nižu granicu converegence doradu i čine posto po prođe više od 30% dafault.

Zdravo

I.

Kad sam promjenu iz vakuum nagovoriti na druge materijale koji su rasuti vodljivost nisu jednaki nula ...ova poruka se pojavljuju ..

[error] Port preciziranja, proces abc3d: Ne postoje granice za definiranje "P1" ispravno_Ovaj svibanj biti zbog netočne definicije materijala za one predmete koje čine priključak površini.Provjerite zadatke i svojstva materijala.(1:38 Ožu 03, 2008)
[error] Simulacije završio s izvršenje greška na serveru: lokalni stroj.(1:38 Ožu 03, 2008)

možete li objasniti zašto?

Ovdje je opis o konektor da ću se ...
* JACK, SMA PANEL
* Tip konektora: SMA panel socket
* Impedance: 50R
* Materijal, kontakt: Brass ili Berilijski Copper
* Pozlaćivanje kontaktirajte: Gold
* Prekid metoda: lemni trijeska
* Ugradnja tip: Panel
* Approval Bodies: BS9210 N0006, MIL-C-39012
* Odobrenja kategoriji: BS9210, MIL-C-39012
* Materijal: nehrđajući čelik
* Pozlaćivanje: Gold
* Temp, op.max: 155 ° C
* Temp, op.min: -55 ° C
* Voltage rating, AC: 500V
* Voltage, radno: 500V
* Centara, popravljajući: 12.2mm
* Koaksijalna spojka Vrsta: SMA
* Promjer, popravljanja rupa: 2.6mm
* Promjer, rezano panel-out: 6.5mm
* Frekvencija, operativni max: 18GHz
* VSWR: 1,07
* Voltage rating, DC: 500V
* Voltage, dokaz: 1500V

kad sam promijeniti privoljeti radijus 1,2 do 2,5 ...povratak gubitak graf dramatično promijeniti ...viši od prethodnog iskustva, na nagovoriti da ne mijenja puno za povratak gubitak grafa ..Možete li to objasniti ...Ne radi se o nikakvom standardnom za crtanje privoljeti za HFSS jer mnogi tutorial da vidim koristi kao materijal za vakuum nagovoriti ...

hvala puno!....

Pitam vas: što se u HFSS verziju koristite?
Polumjer modificirati TEM Z impedancija naravno, neka materijal isti.Ali mijenjanje materijala će kompenzirati radijus varijacije dajući impedancija naveden u tablični.
Opet post file i ja ću se pokušati popraviti ga.I ne može jamčiti neposredan odgovor uzrok sam jako zauzet poslom, ali ja mislim da će biti u mogućnosti to učiniti od nedjelje.

I.

Ivan ...

Thank you very much ..Im 'koristeći Ansoft HFSS verzija 10,0 ..Ja ću poslati sliku preko PM ..hvala opet za svoj pomaže ...

mr! pobijesniti

Have a pokušajte koristiti ovaj
je radijus i izolator:
http://www.amphenolrf.com/products/sma.asp?N=0&sid=47CDE2804310617F &

Nađi izolator:
TFE fluorocarbon po ASTM D1457 (naći karakteristike u neto)

Ivan ..

I'm usign ovaj priključak upravo sada ..
ELEKTRONIKA http://my.farnell.com/jsp/Connectors/RF/Coaxial/TYCO / MA-COM/2052-1300-00/displayProduct.jsp? sku = 299753 & _requestid = 421404Od sada, Ja sam koristeći ovu vrijednost za svoj dizajn

Privoljeti pin,

radius = 0.5mm
materijala = bakar

Nagovoriti,

radius = 2.0mm
materijala = vakuum

Ispravite me ako ih ima grešku, mislim da je nagovoriti materijala ne bi trebalo biti kao te spomenuti vakuum prije ...može u provjeru za mene od gore navedenih stranica i tehničke informacije koje sam ovdje pridodati da ispravi moje privoljeti problem ..

thankss puno ..

Mad g.,
Ja sam apologizer uzrok nije mogao pokrenuti i popraviti SIM.Ja sam jako jako zauzeto sam važan rok u susret, osim akademskog rada.Jesu li u materijalu od privoljeti luncher je vakuum?Ne mislim tako.Možda neki kinda pjena?Inače, drugi način da su sigurni da simuliraju privoljeti na miru, samo da provjeri njegova karakteristična impedancija.Ako 'll biti u mogućnosti da biste dobili nekoliko minuta učiniti nešto o ur model, ja ću se odmah pustiti u znam.

I.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back