Trebate li pomoć s izradom dvokrevetna pristran PCB

T

The Puma

Guest
Trebam pomoć za ovo

1.Koji je najbolji transparant list za tisak na PCB izgled.
Imam deskjet 970 i LaserJet 5L

Koji printer je beter izbor?
a što tip (proizvodnja) od transparantcy film je najbolji.

2.Kako mogu align gornji i donji sloj (izlaz na list), tako da se jastučići komponente su upravo usklade s gornja i donja strana print

Molimo hlp

Bok!

Po mom mišljenju treba biti LaserJet na bolji način.
Mislim da ima LaserJet rezolucije 600dpi.To
je dovoljno za samo struktura pa sve do 200microns.
I nadalje se LaserJet folije su znatno jeftinija od ove na koje možete koristiti za inkjet.Jedina stvar koju morate imati na umu, je da se folija ne smije narušavati dok printing.Tako sam napravio najbolje iskustvo s tim specijalnim folijama koje se prodaju za PCB layout aplikacija.

Sam napravio nekoliko iskustava sa folija inkjet, ali oni uglavnom nisu u potpunosti pokrivena i da je zbog strukture imali ogrebotine.

Im 'događaj postrojavanje na prilično jednostavan način ...
Ja se ispise i položi ih jedni drugima.
Nakon toga sam se nekih ljepila i ljepila ih zajedno.Nowyou imati vrećicu u kojoj možete staviti pansion
in Uzmite neke tesa trake i riješili odbora u ovom torba ...Sada možete napraviti ostatak.

Mislim da to nije najbolji način ..ali najjeftiniji.

Nadam se da sam vam pomogao chould!Molimo izgovor moj loš engleski
Ciao reiniheini

Bok,

Jedan savjet ....ako pregledavate slike tiskani uz objektiv,
vidjet ćete da je crno nije dobro - to je više jakih blizu kraja linije i to je transparentniji u velikim područjima.To je neki elektrostatski utjecaj na disattraction tereti tinte.

Neke firme prodaju speciall sprejevi koji čine boje tamne i guste - samo sprej nad tiskanim lima i dobijete ekstremnim tamne i guste ispis.

Vidio sam da neki ljudi koriste jedan drugi način, da daje bolje rezultate.

Dovoljno je staviti neke disolver za nitro boja u ravni lima.Stavite vaše slike iznad para za nekoliko minuts, dok se boja postane gusta i tamno dovoljno.To je dobro staviti disolver za nitro boje u neku zatvorenu kutiju, kako bi se izbjeglo isparavanja i mirisa.

Srdačan pozdrav
Luben

Hi The Puma,

Također sam koristiti laserski pisač.Ali brinuti, tiskani sliku nije točno omjer 1:1.U y-smjeru (dugi strana) dobit ćete povećanje od oko 1-2%.To može dati, ako imate problema s velikim pin nizovi (IC ili konektora).Mozda
je bolje organizirati ih u X-smjeru.Ja testirana nekoliko (HP) laseri, sve je ovo 'problema'.

Zdravo

Hi, Možete riješiti problem s veličanje vam je:
- Ispis u datoteku (post script PS) i PCB
- Uvoz u CorelDraw
- Postaviti neke korekcije u dimenzija

Sam uspio ispisati PCB za calipper na Linotronix od veličine jednog od 1mm sa stranama na 1 m.Imam savršen PCB sa odličnim za točnost calipper.

srdačan pozdrav
Luben

I koristite heftalica na stick dvaju filmova zajedno poslije postrojavanje ih, te da budu sellotape odbora dolje.
Rezultati su u redu.

Pozdrav, U Puma

Postoji puno reći o toj temi.
Probaj ovaj link:
http://groups.yahoo.com/group/Homebrew_PCBs/messages/
Trebali biste dobiti većinu odgovore.

Sretno
777 *

Pozdrav, luben111

Davno Fotokopirnica Vidio sam da koriste aceton stabiliziraju ili poboljšavaju slike.

777 *

hello ljudi,

Prije nekog vremena sam ovaj problem izobličenja pri ispisu datoteka za PS i onda rukovanje datotekama na biro za ispis.Sve je dobio izobličenja.Ima li bilo koji program gdje mogu pregledati datoteku da vidi je li aspec omjer je ok?dimenzija ili ...Corel nacrtati čini ovo moguće?
pozdravi,
2000

Bok,

CorelDraw mogu djelovati 0.000001 mm sa rezolucijom (ako je pravilno postavljen).

Možete mjeriti bilo kojim predmetima i veličinu im lako.

Osim toga možete dodati na bilo kojem PCB grafiku i poruke - dizajn mogao postati jako kul.

Pozdrav prijatelji,

još jedan questio, nakon uređivanja datoteka na ps Corel, I'll trebam ispisati ga ponovno u PS datoteku, ona će dobiti distorziju opet?ga je bolje ispisati ga na ps eps ili poslati na bureu?

pozdravi,
2000

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back