Trebam pomoć sa DS1307 RTC

L

lassy

Guest
Ja sam pokušava izgraditi RTC koji će se koristiti u mom projektu regulatora temperature i treba kod PIC sklop koji čita i piše iz DS1307 RTC chip.I sam koristeći PIC16F877 koji ima seriall podatke i sat igle .. ali nemate pojma o tome kako ići o it.PLEASE mi pomoći ... hvala

Bok, DS1307 Koristi I2C sučelje. To je odavno govorio o ovom brodu. Kliknite na gumb za pretraživanje na vrhu i pisati DS1307 i kliknite traži. Postoji toliko mnogo veze u brodu da sam čak mogla početi coyeing ... Ako ste pronašli korisne moj odgovor, kliknite na gumb na kojem piše Pomogao mi . Sretno.

Možete pronaći neke korisne informacije iz projekta h ** p :/ / www.techdesign.be/

Bolje korištenje CCS C prevodilac, to je spreman funkciju izvršiti I2C naredbu.

Bok, ja dont znati ako je njegov "bolje" koristiti C prevodilac - Pretpostavljam da to ovisi o zahvaca možete programirati C! Imam neke generičke I2C rutine i da će ih objaviti ako želite, ja sam koristeći 16F877A sa skupštine upravo sada na projektu, ali pomoću PCF 8583, broj bi trebao raditi sasvim u redu. [

hai bolje u. korištenje ds1337 iy je vrlo lako sučelje od 1307 ako zelis broj pošalji mi pm ja sam spreman pomoći u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back