trebam neki materijal i pomoć na faze procjene

B

bmwcoupe

Guest
Pozdrav trebam neki materijal i pomoći na FAZA procjena (ako želim promijeniti fazu cijelog zviježđa MPSK) Znam nekoliko načina da to učinite, M-POWER metoda i V & V algorithem se netko može pomoći? 10x

U ono što podrazumijevamo pod promijeniti fazu? i ur to rade u pojasu pravo i pretpostavlja .. to može biti učinjeno jednostavno V & V algoritma kut (zbroj (x (t). ^ M)), gdje je x (t) je složen primio signal. Što više simbola x (t), točnije fazi procijeniti. Ili ako ste pilot simbola, u može dobiti bolji rezultat radeći ovaj kut (zbroj (x (t) * p (t))) gdje je p (t) je kompleksni pilot simbola. Nadam se da to pomoći. Možda možete mi reći što radiš r onda možemo razmjenjivati ​​više informacija i ideja.

Bok hvala na odgovoru, to je moj projekt - faza provedbe oporavak. Želim rotirati cijelu konstelaciju, kao što možete vidjeti na linku iznad: Želim da ga provede u MATLAB za m-arna i također u FPGA ... gdje mogu naći dokaz za matematičku formulu? Procjenjuje faza = 1 / M * (X SUM (K) ^ M)??? ili netko može pomoć mene shvatiti formule molim. što je PILOT ZNAKOVI i gdje mogu pronaći informacije o tome? hvala.

[Quote = bmwcoupe] Pozdrav gdje mogu naći dokaz za matematičku formulu? Procjenjuje faza = 1 / M * (X SUM (K) ^ M)??? ili netko može pomoć mene shvatiti formule molimo Vas da [/quote] Vidi faze sinkronizacije u Simulinku (MATLAB 7.0) modela.:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back