treba prijedlog za projekt temu - arhitektonska sinteza

O

oermens

Guest
Uzimam naravno, pod nazivom "GRADITELJSKO SINTEZA I DIZAJN
Of Digital Systems ", kao dio mog titulama. Problem je da ja nemam pozadine u ovom području i ja sam vlasništvo problematika za odabir tema za moje literature survey. Profesor ima navedene neke predložene teme, ali ja dont znati gdje svi ja mogu naći časopisu ili radovi u zbornicima skupova o ovim temama:

Quote:

Visoka razina arhitektonska sinteza i kompilacija tehnika1.
Roman pristupa u visokoj razini sintezu podataka-flow i stream procesora

2.
Roman pristupa u automatiziranim istraživanje dizajn prostora

3.
Roman odlučivanja metode u području visoke razine arhitektonska sinteza

4.
Izbor Pareto-optimalno računanje arhitektura za dati algoritam (zadatak)

5.
Arhitektura sinteza za rekonfigurabilne ugrađenih računalnih sustava

6.
Kompilacija tehnike za prilagodljiva i rekonfigurabilne arhitekture

7.
Dinamičan prikupljanje i izvođenje runtime okruženjaPlatforme za visoke razine sinteza potporu i dizajn verifikacija8.
FPGA platforme za brze izrade prototipa i dizajna verifikacija

9.
Vremenski particioniranje hardverskih resursa u arhitektonskom sinteze digitalnih sustava obrade: Roman zakazivanje algoritmi

10.
Prostorni particioniranje hardverskih resursa u arhitektonskom sinteze digitalnih sustava obrade: Roman obvezujući algoritmi

11.
Visoke performanse prilagodljiva i rekonfigurabilne arhitekture

12.
Hardware / Software ustupke u hibridna arhitektura

13.
Hardversko ubrzanje kroz arhitekturu rekonfiguracije

ćete naći puno radova na roman pristupa u visokoj razini sintezu podataka-flow i stream procesora temu.Traži u IEEE za računanje ..

Ukoliko trebate bilo kakve papaers o particulr thisn, stavite ga u upload / preuzimanje datoteka izbor.Vi ćete svakako dobiti i te bi trebao biti spreman za TY pritisnite gumb i donirajte nekoliko točaka na izvornu upload.

Sada dana visoka razina sinteze algoritama postaju poznati da dođu preko EDA industrije.Best of luck ...

Pozdravi,
Sam

plz objasnite synthesis algoritam visoke razine!tako tht ostali članovi također mogu naučiti !....

hvala za prijedlog.imam pun pristup IEEE, već su tu ostalim časopisima računarstva osim što bi bilo korisno?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back