treba pomoć i BRZO!

K

kilomanga

Guest
Hi all,

JA stvarno potreba i čuti mišljenja i prijedloge.

Ja sam student računalnih znanosti na Američkom univerzitetu u Kairu, Egipat (AUC).Ćemo provesti RFID sustav kao viši projekt za sljedeći semestar ..to će biti zbog krajem svibnja.Mi ćemo razviti sustav za pohranu (na malom mjerilu).Mi ćemo imati dvije police, policu uz svaki ima određenu količinu predmeta.Trebamo te stavke se otkrije u rasponu 1 metar (koju smo htjeli da bude na 2 do 3 metra, ali to čini se da je nemoguće s našim proračuna, što je $ 1000).Je li moguće da je udaljenost u rasponu HF ...Ja sam samo vidio stvarno skupo HF čitatelje da pročitate do raspona od 40 cm.max.

Sada je moguće kupiti neke oznake, i 2 RF čitatelje koji se kreću (1 metar) s proračunom od 1000 $.Ako ne, je li moguće dizajn RF čitač (znam da je, ali nisam elektronički inženjer)?Ako trebam dizajn RF čitač, neće ga moći više čitati oznake?Kako o anti sudara, će mi trebati da ga provede sa softverom?

PLEASE POMOZITE NAM!

Ako ti je, ja bih kontakt s RFID proizvođača proizvoda ili njihovih predstavnika, i oni će dati rješenje.

Znam TI (www.ti.com) ima RFID proizvoda.

Pozdravi

To stvarno deponds na razini snage da li se koristi za pogon petlji.Obično, ti svibanj neće moći doći do tog raspona, iako smo dosegli sličan stupanj raspon sa vrlo visoku razinu snage (5 W).

Hmm ...UHF može ići na više raspona kao princip rada je sličan onome radar.HF može ići upto 1 metar, ali opet ovisi o vašem sustavu i antena dobitke.

dolazak na anti-sudara u RFID ...čitatelj može uslugu samo jedan tag na vrijeme.Ipak sudara može rukovati pomoću anti-sudar algoritmi ...jedna takva algo je binarno stablo algoritam ...

Uzdanica ovaj pomoć ...Postoje mnogi proizvođači RFID na tržištu danas ...Nađi jedan od njih i dobiti više detalja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back