Treba mi pomoć u prijevodu od poljskog do poljske

M

ME

Guest
Zdravo,to English:

Bi neki poljski tip govore, ne bi tako lijepo da prevoditi odjeljak sa odbor ATmega128 Doughter 22,11 MHz
do poljski:
http://epsilon.com.pl/cgibin/shop?show=uPieep # megaboard_noeep_22
Hvala unaprijed.

Crijep ATmega128 Evaluacija Daughter odbora - uz najnoviji procesor Mega AVR: ATmega128 16AI proizvodnje wyprowadzeniami omogućava korištenje svojih procesora, umjesto AT90S8515 u oba sustava i programatorach.
Sada, zbog uporabe procesora selekcjonowanych, koje karakterizira povećana osjetljivost na Overclocking, korištenje 22,1184 MHz kristal!(još nije iskorišten umjesto 18MHz) i jamči stabilan rad minuta.sa ove frekvencije.Također poboljšan kompatibilnost (putem kratkog spoja 9 i 13 metara pin DIL) board'a za određene aplikacije (kao što je Black Card)
- Konfiguracija vrijeme: vanjskog / kvarc na tanjur.
- Zamjena kvarc (obično 22,1184 MHz (u prilogu))
- Version bez vanjskog EEPROM memoriju na tanjur (ext. mogu koristiti pod uvjetom memoriju za rad s AT90S8515)
- Dimenzije slično stambenog DIL 40

Evaluacija odbor ATmega128 Kći zajednica sa najnovijim Mega Atmel AVR mikroprocesor iz Atmega 128
ima isti Pinouts kao AT90S8515, tako da se može koristiti za sklopove i programera za AT90S8515
Budući da smo odabrali posebnu uc tamo možemo koristiti umjesto kvarc 22,1184 MHz 18MHz normalan i stabilan rad u Jamstvo
Mi smo napravili kompatibilnost za posebne namjene (ex-Black Card) (povezan s beetwen 9 i 13 pina)
- To može biti ostvarila s kvarcom ili izvan
- Kvarc je lako promijeniti za neki drugi (zadani dajemo 22,1184 MHz)
- Version bez vanjske memorije na ploči, ali je možete raditi sa vanjske memorije baš kao AT90S8515 surađuje s vanjskim memorije
- Sve veličine su slične DIL40

cijena: 85PLN tako da je oko 85PLN/3.8 = $ 22
cijena samo utovar u Poljskoj (kao omot): $ 3
tako da ukupna (unutar Tajland): $ 25

omot je vrlo skup za ostale zemlje oko $ 15 i mislim da epsilon nije utovar u druge zemlje

Pustiti mene znati ako ste zanimljivo ja ću ga kupiti i brod za vas unutar zrakoplova kuvertu ($ 4 preporučeno pismo)

Hvala za tvoj velik trud Gulson, neću kupiti ovaj forum pravo zatim, ali ja ću pustiti te znati ako sam im potrebna.
Bio sam uglavnom interseted u oveclocking od ATmega128.
ATmega je samo određene za 16 MHz, ali se overclockane na 22,1184 MHz.

Htjela bih znati kako odabrati ATmegas za oveclocking i koliko oni mogu biti overclockane.
Otkrio sam još jedan site sa ATmega128 clocked at 16 MHz na 24 MHz.
Here's the link: www.ksw-funcard.civ.pl/atmega128/Atmega128.htm

Dug kao Ja mogu razumjeti / pogoditi iz tekst ispod da koriste samo ATmega128 s posebnim serijski # (025X serija)

Quote:

Tvrtke Epsilon ponuditi novu verziju ATmega128 Daughter zajednica - zahvaljujući novoj seriji procesora ATmega128 (025X serija) karakterizira mnogo veći kapacitet overclokingu - zamijenio ranije koristili kristale 18MHz kwarcami 24MHz, isto tako je napravio male preinake povećati kompatibilnost sa svojim BlackCard.

MG wrote:

Tvrtke Epsilon ponuditi novu verziju ATmega128 Daughter zajednica - zahvaljujući novoj seriji procesora ATmega128 (025X serija) karakterizira mnogo veći kapacitet overclokingu - zamijenio ranije koristili kristale 18MHz kwarcami 24MHz, isto tako je napravio male preinake povećati kompatibilnost sa svojim BlackCard.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back