Tranzistor ft i fmax

W

wccheng

Guest
Poštovani,

Čujem da je netko rekao ft i fmax od tranzistora.Ja samo znam ft je odsječena jedinstvo dobiti frekvenciju.Kako je o fmax?Što je to trebalo značiti?

Hvala

wccheng

Ft je jedinstvo trenutni dobitak frekvencija

Fmax, je dobitak jedinstvo snaga frekvencija također ponekad naziva max oscilacija frekvencije

khouly

Dragi khouly,

Mogao te recite mi kako da simuliraju fmax?Je li oblik isti kao ft jedan?Osim toga, fmax je uvijek veći od m?

Hvala

wccheng

izmjeriti moć dobit od tranzistora, i to sweep sa trenutnom pristranosti, coz to je pristranost ovisan, naći Wen moć dobit je jedinstvo, to je fmaxkhouly

Prekidna frekvencija FT
Frekvencija, na kojem veličine od kratkog spoja dobiti h21 rolls off to 1 (0 dB).

Maksimalna frekvencija osciliranja fmax
Frekvencija, na kojem jednostrano moć dobit role off to 1 (0 dB).

bok,
kao što si rekao da m je jedinstvo trenutni dobitak propusnost (točka gdje se trenutno koristi kapi na 0 ili 1dB).

Sad moje pitanje je da li će biti isti kao jedinstvo snaga propusnost (frekvencija pri kojoj moći dobiti kapi na 0..) Ja sam uz pretpostavku moć je produkt napona i struje.

Dakle, ako trenutno dobit je nula, tako da bi trebalo značiti da moć dobit je nula?
Molim Vas dajte neki pojašnjenje

hvala
sarfraz

Rekao sam da je trenutni dobitak je unitarna nije nula (nula u dB)

Dalje, ako govorimo o proizvodu struje i napona koje ste također uzeti u obzir u kojoj se izračunava proizvod (tj. na teret? Na aktivni uređaj? ...) I uvjeti utovara

h21 znači da je teret kratkog spojaNadalje sam rekao: "unilater vlast" dobitak, a ne moći dobiti ...napraviti traženje in google za definiciju

Ok sam napravio grešku u davanje odgovarajuće detalje.
JA međuvrijeme to say jedinstvo trenutni dobitak je gdje trenutni dobitak padne na 0 dB ili dobit veličine kapi na 1..

Ali moje pitanje još uvijek ostaje, je li jedinstvo trenutni dobitak point je isti kao i jedinstvo moći dobiti bod.

hvala
sarfraz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back