C
cwrasmussen
Guest
Ja sam koristeći RS422 komuniciranje preko CAT5 na prilično niska brzina prijenosa podataka (4800bps), ali sam se strašno buku ako koristite kabel znatno dulje od 3 ili 4 noge.Mislim da je razlog za to je da se ne para diferencijalnih zabodena u upletene parice u kabel kapacitivnost uzrokuju probleme.
Ovo je za periferne sam dizajniranja za sustav koji je već u mjesto s ovih netočnih pinouts, tako da one ne mogu mijenjati.Isto tako, ja sam čineći tako mnogi od njih, koji su prilagođeni kabeli dolazi u obzir.
Već sam pokušao nekoliko raskida metode koje donekle pomoći, ali ne mnogo.Bilo koji ideja o tome kako pristupiti tom problemu na periferne's strani osim prestanka korištenja resistors?
Ukoliko trebate bilo koju dečki više informacija javite mi.Cijenim pomoc!hvala
Ovo je za periferne sam dizajniranja za sustav koji je već u mjesto s ovih netočnih pinouts, tako da one ne mogu mijenjati.Isto tako, ja sam čineći tako mnogi od njih, koji su prilagođeni kabeli dolazi u obzir.
Već sam pokušao nekoliko raskida metode koje donekle pomoći, ali ne mnogo.Bilo koji ideja o tome kako pristupiti tom problemu na periferne's strani osim prestanka korištenja resistors?
Ukoliko trebate bilo koju dečki više informacija javite mi.Cijenim pomoc!hvala