transimpedance pojačalo

D

demodb

Guest
On je momački,

Ja sam trenutno rade projekt u kojem moram crtati transimpedance pojačalo.Možda je moje pitanje je malo glupo, ali ja sam malo zbunjen ovdje.Moram li dizajn pojačalo koje ima vrlo visoku dobit i to samo test sa ulazni napon?A kad ja nemam dovoljno dobiti ga stavite u komentar topologiju, što ga čini transimpedance pojačalo?Ili moram crtati pojačalo i testirati ga sa jakost struje?
Može bilo tko popuštanje mene neki savjeti ovdje, ja sam prestati zbunjen.Thx unaprijed ...

demodb wrote:

On je momački,

Ja sam trenutno rade projekt u kojem moram crtati transimpedance pojačalo.
Možda je moje pitanje je malo glupo, ali ja sam malo zbunjen ovdje.
Moram li dizajn pojačalo koje ima vrlo visoku dobit i to samo test sa ulazni napon?
A kad ja nemam dovoljno dobiti ga stavite u komentar topologiju, što ga čini transimpedance pojačalo?
Ili moram crtati pojačalo i testirati ga sa jakost struje?

Može bilo tko popuštanje mene neki savjeti ovdje, ja sam prestati zbunjen.
Thx unaprijed ...

thx za brzi odgovor

imam za dizajn pojačalo za foto dioda na 3M frekvencija [Hz].Dioda ima uspon i pad vrijeme 7.5n i BW iz 50M [Hz].Njegova parazitski kapacitet je 5p [F].Struja ovisi o udaljenosti između predajnika i prijemnika, ovo se razlikuje od 8u do 80u [].

Izlaz je u skladu TTL i treba voziti inverter.

Bitrate = 3Mbit / s (ne 3MHz)
Zatim napraviti pojačalo s širina pojasa 3MHz, te optimizirati svoje istosmjernih dobit A0, i koristiti prethodni izračun za Rf.
Također možete staviti neki mali kapacitet paralelno s Rf ako trebate da ga dodatno stabilizirati.Kada zatvorite petlja TIA trebao imati propusnost od 2,4 (ali ne i manje).Vi svibanj potreba automatska kontrola dobit ako izlazni napon je previsok za visoke struje.

Hi demodb,

Tha "dobitak" u pojačalo je g = Y / X, gdje je Y i X su izlaz i ulaz respektivno.
Ako je g ima dimenziju impedancije, Y i X napon struje."Dobit" je tada "trans" impedancija.
Transimpedance pojačalo struja pretvara u napon: Vout = Ztrans * Iin
On mora imati:
1) niske ulazne impedancije, tako jakost struje ne ovisi o izvoru impedancija
2) niske izlazne impedancije, tako da izlazni napon ne ovisi o impendencije
Način da bi ga se koristiti napon pojačalo sa čvor-čvor negativnog odgovora, tj. na primjer operativne pojačalo sa impedancija kao komentar.
Drugi način je bez komentar desgning pojačalo s navedenim karakteristikama i željeni omjer Ztrans.
Prednosti i komentar su da možete dobiti vrlo visoke i vrlo niske Zin Zout, i "dobitak" (transimpedance) ovisi pasivne komponente.
Nedostatke i komentar su da može biti teško da bi dobili vrlo visoke propusnosti i stabilnost.
Pozdravi

Z

imati izgled:

http://www.elecdesign.com/Articles/ArticleID/4346/4346.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back