Transformacija polization

H

hannguyen

Guest
Ja sam izradi horn antenom.Kako bi se primiti svaki tip polization moj rog potrebna za izgradnju polization transformacija ali ja ne kako izračunati njegova.Ugoditi pomoć mene kako to učiniti.My horn frekvencijski opseg: 8 GHz 12 GHz Ja sam koristeći CST softwave i mađioničar antenu.Hvala vam na pomoći.

Pozdrav, možete koristiti dvokrevetna grebenast rog antenom, onda, različiti feed dogovoru mogu proizvoditi različite polarizacija.istom tehnikom može se odnositi na četiri-arm-talasast-antena ... ...

Pozdravi!

bez obzira što ti uvijek će biti polarizacija nećete dobiti.

A double greben valovodni rog će inače samo primiti jednu polarizacija,
onaj kojem je razvijena Efield preko dva ridges.Ako je imao 4 greben rog - dvije ridges na horizontalne i dvije vertikalne ridges u ravnini, koja može biti različita.priču.

Ako želite dobiti fancy modu sa pretvarači, možete napraviti više, ali samo u kombinaciji sa output:
http://ceta.mit.edu/PIERB/pierb01/04.07101602.pdf

Kružne rog će moći kružna polarizacija.Trebat će vam način da se pretvoriti kružna polarizacija u jedan izlaz.Ako dobijete fancy, možete dobiti dva izlaza - jedan za RH i jedan za LH polarizacija.Satelitska TV prijemnici LNB to učinili, na primjer.

A square horn će moći primiti dva linearna polarizations ako dizajniran ispravno.

Jedna od najboljih investicija u iznosu od $ 20 možete ikada napraviti je kupiti jeftini dual LNB konvertor polarizacija satelitska antena glave,
odnesite ga apart, i vidjeti kako to radi.Fascinantnih stvari.

Hvala vam na pomoći.
Ja sam stvarno zbunjen o tome kako to učiniti, jer je signal antene potrebna za primanje mi ne znamo o polarizacija.To može biti linearna ili kružna ... Dakle moje antene moraju primiti svaki tip polarized.Imao sam jednom vidio antenu koja je proizveden po Rusiji inženjer, ali je različit frekvencijski opseg.Oni su sagradili tranziciji valovodni nagovoriti da je transformacija polarizacija rog antenom i mislim da ovo može primiti nikakvu antenu, jer je ova polarized antenna pretvoriti polarized korak po korak s otvorom u valovodu.Ali ja ne znam kako za izračunavanje transformacije i dizajn polarized.I to je učinio valovodni nagovoriti, rog antenom po CST mađioničar i softvera.Ugoditi pomoć mene.

U pozadini ideje ovdje je da se razni polarizations može smatrati da bude sastavljen od ortogonalna komponente.Bilo koja antena će snimci nekih od izracena energije iz bilo koje druge (osim one koja je savršeno polarized križ).

Pitanje ovdje svibanj biti jedan od polarizacija pogrešno podudaraju.Na primjer linearnog antene će primati kružne polarized signal sa -3 dB gubitka u odnosu na odgovarajuće kružne antene.A strmen 45 stupnja linear antena ponaša na sličan način u odnosu na vertikalnu i horizontalnu linearna.

A linear vertical antena neće primiti iz linearne horizontalni kao što su "cross" polarized.Svejedno kružne će moći dobiti od bilo s -3 dB Polarizacija gubitak.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back