traganje kroz digitalnih sklopova IC čips

D

dannydavis

Guest
traganje za putem digitalnih sklopova IC čips

Kada traganje kroz ove komponente:
Dekoderi
Dekoder
Flip Flops
Brojila
Shift Registers
Multipleksor
Demultipleksor

Kako obaviti u znati, ako su ispravno?ili kako mogu pratiti kroz svaki od tih komponenti?kako bi u momački učiniti da ih provjeriti?

Njegova je teško koristiti dr.vet.med metar ili osciloskop Sines imaju više ulaza i izlaza, plus ja će trebati puno generatori signala za logiku ulaza, presloži, omogućiti ulazi

Svi novi PCB su površine mount IC čips tako da ne možete koristiti Logic isječke ili logika pratiti, jer su samo napravio za dual in-line paket IC čips nije za montiranje površine ili kroz rupe IC čips

Kako mogu ja "KORAK" šalter i posmični spremnik kroz kompletan ciklus te provjeriti ulaza, izlaza, presloži, briše, i drugi signali?

Kako mogu ja "KORAK" kroz koder i dekoder ulaza i izlaza?

Dekoderi izlazi nisu binarne ali brojčana ili adresu linije?ili LCD zaslonima

Na taj način ne možete koristiti dr.vet.med metara na izlaze Encoder ili ulaza dekoder, jer mu nije logično binarnom države, ali brojčana adresa kodovi?umjesto koristeći dr.vet.med metar mogu li koristiti LCD zaslon i sonda izlaze koder?

Logika analizator je zaista ono što želite.Možete pokušati zgrada jednostavan.

Kako mogu izgraditi jednostavnije neki?Što mogu koristiti?Dodano nakon 10 minuta:koristeći logika analzer, koji je "način" mogu koristiti za praćenje izlaza iz enkodera i Multipleksori?

Budući da se izlaze enkodera i Multipleksori adresu ili broj kodiran kod ne možete koristiti dr.vet.med metar ili osciloskop pravo?kako bi u pratiti signali?

Ja ispisanih podataka listova svaki IC čips, nego i test svaki ulazni i izlazni koristeći DVM metar, logika sonda, osciloskop ali kako mogu "cycle" ulazi, presloži, omogućuje, izlazi sve odjednom?

Analyers logika nema više generatori signala svoje samo za praćenje, tako što se mogu koristiti za pružanje više ulazi logičko stanje

1.) Više ulazi 1,2,3,4,5, itd.
2.) Poništi unos
3.) Omogući ulaz
4.) Sat ulaz

Što mogu koristiti ugoditi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back