Tražim objekta otkriti senzora ..

pisoiu wrote:

Bok,

Dobar način za otkrivanje ljudi se koristi od strane bugarskih časnika običaj (koliko ja znam).
Oni mogu otkriti prisutnost ljudskog unutar zapečaćene kamiona mjerenjem razine CO2 s malom sonda umetnuti u leđa compartiment.
No, ova metoda radi samo u zatvorenim prostorima, a vrijeme odziva nije toliko dobar.Najbolji,

/ pisoiu

Bok,
Let's staviti na drugi način.Na početku ove teme da ste bili zainteresirani kako to otkriti ljude, zar ne?Ljudi dišu zrak, a rezultat je Charbon dioksida.Ako je ljudska (ili mnoge) dah duže vrijeme u zatvorenom prostoru, koncentracija Charbon dioksida će uskrsnuti.Umetni senzor dioksid Charbon u taj prostor, pa ćete vidjeti da li je netko tamo.

Nadam se da je jasno,
/ pisoiu

pisoiu wrote:

Bok,

Let's staviti na drugi način.
Na početku ove teme da ste bili zainteresirani kako to otkriti ljude, zar ne?
Ljudi dišu zrak, a rezultat je Charbon dioksida.
Ako je ljudska (ili mnoge) dah duže vrijeme u zatvorenom prostoru, koncentracija Charbon dioksida će uskrsnuti.
Umetni senzor dioksid Charbon u taj prostor, pa ćete vidjeti da li je netko tamo.Nadam se da je jasno,

/ pisoiu

Znam da to otkriti ljude u kamionu na trajekt u Velikoj Britaniji se koristi veoma osjetljiv sustav za detekciju vibracija koji može otkriti otkucaje srca.

Ako vam je potrebno otkrivanje ljudskih ili "toplo tijelo" koristiti infra crvene detektori, možete ih koristiti i za otkrivanje plamen, samo elctronics je drugačija.
JA pa ipak imati više od 100 tih detektora.

hc

hot_chmock wrote:

Znam da to otkriti ljude u kamionu na trajekt u Velikoj Britaniji se koristi veoma osjetljiv sustav za detekciju vibracija koji može otkriti otkucaje srca.Ako vam je potrebno otkrivanje ljudskih ili "toplo tijelo" koristiti infra crvene detektori, možete ih koristiti i za otkrivanje plamen, samo elctronics je drugačija.

JA pa ipak imati više od 100 tih detektora.hc

Mogu li koristiti infracrveni senzor za otkrivanje toplom žicom 220VAC liniju?

oko je napisao:

Mogu li koristiti infracrveni senzor za otkrivanje toplom žicom 220VAC liniju?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back