Tražim MCU za IDE (ATAPI, zapravo) sučelja

Z

Z80

Guest
Pozdrav svima

Trebam pronaći MCU, po mogućnosti s IDE sučelje za korištenje u CD-ROM-sučelja aplikacija.Sučelje će morati izdržati propusnosti potrebne za prijenos audio podataka s CD-Audio, i to čine na izlaz digitalni audio samples.Napominjemo da je uloga čip neće biti samo za regulaciju CD-ROM-a, ali i čitanja audio podataka s CD-a i dostaviti ga na izlaz na jednostavan (r) formatu.Ako mislite da MCU nije najbolje rješenje, a vi možete preporučiti drugu vrstu čipa (možda DSP?), Nemojte.Mislim da Atmel imao C51 jezgre MCU sa IDE sučelje, no ne mogu ga pronaći na njihovoj stranici, možda je to iz proizvodnje?Hvala unaprijed.

Hi Z80,

Par stvari:

1.U travnja 2004 Elektor, tu je projekt za PIC16F871 CDROM kontroler.To samo omogućava izbor i reprodukcija odabranih pjesama - audio izlaz se koristi za zvuk.Zapamtite ipak da su gotovo sve CD-ROM-u imaju digitalni izlaz bitstream - isti format kao i S / PDIF, samo treba razine pomicanja.Tako da ovaj svibanj odgovoriti na vaše potrebe ako koristite PIC-a za kontrolu i izlaz za digitalni audio.

2.Atmel čip je vjerojatno 89C51SND1 ovdje:

http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?family_id=636&family_name=MP3 Player&part_id=2598

To je ATA / ATAPI sučelje, MP3 dekodiranje motor, USB-a i nekih drugih lijepih trikova up svojih rukava.Imam par I'm štedi za nešto dobro ...To je vjerojatno najbliži rješenje

3.Jednu konačnu mislio - vjerojatno neće puno koristiti, ali nikad ne znate.Texas mas TUSB6250 - jednostavno izgleda USB 2.0 adapter za ATAPI, čip, sa izgrađen-in 30MIPS 8.051 jezgri.Puno potencijala ovdje ...

http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/tusb6250.html

Uzdanica ovaj pomoć malo,
FoxyRick.

Hello FoxyRick

1.Nažalost moram koristiti IDE sučelje za prijenos audio podataka, znam o S / PDIF izlaz, ali u ovom slučaju to ne pomogne.
2.Našao sam čip u međuvremenu, i kao što si rekao, to je vjerojatno najbolje rješenje.
3.Igrač će biti 100% autonomne (PC-neovisni da je), pa IDE to USB pretvorbe nije mnogo pomoći.

Bilo kako, hvala za tvoj odgovor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back