Traľite slobodan PCI sučelje jezgre kako bi se uklopio u CPLD

A

Autobusni Master

Guest
Hi there,

Im 'obličje za slobodan PCI sučelje jezgre kako bi se uklopio u CPLD.Trebam samo jednostavni I / O funkcije.ne DMA ir IRQ funkcije su obavezna.

Bilo tko može pomoći?

Yours,

Sažetak: PCI (vanjskih komponenti) sučelje je razvijen da zadovolji nove zahtjeve današnjih digitalnih računalnih sustava.Ovaj program je nota iskaznu design rješenje za 33MHz, 32-bitni PCI meta ispMACH uređaje.Osmišljen je dati korisnicima polazište za projektiranje jedan PCI ciljati u rešetke CPLD.

http://www.latticesemi.com/search/view_abstract.cfm?AMID=885

Dragi moj prijatelju,
nalazi se pdf datoteke.ali ja ne mogu preuzimanje datoteka Internet.Imate li ga?Učitaj ovdje.
Hvala,

karabas wrote:http://www.latticesemi.com/search/view_abstract.cfm?AMID=885

U prilogu je PDF file referenced iznad (downloads bez problema ovdje).
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Hi gorila
Ova datoteka je samo za opisivanje PCI jezgri.Ne izvornog koda.

The privitak je datoteka izvornog koda te opisati datoteku.To je jedan PCI core target base jedan VHDL.Koristi o 104MC (oba Xilinx i rešetke).
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Svibanj se da sam krivu, ali ja ne razumijem što za svrhu jednog trebate učitati datoteke na poslužitelj electroda ako je slobodno dostupan na Internetu.Mislim da je bolje za postavljanje linka.Za samo Nasl napraviti pretragu na rešetku website by "RD1008".

karabas wrote:

Svibanj se da sam krivu, ali ja ne razumijem što za svrhu jednog trebate učitati datoteke na poslužitelj electroda ako je slobodno dostupan na Internetu.
Mislim da je bolje za postavljanje linka.
Za samo Nasl napraviti pretragu na rešetku website by "RD1008".

Da mi je potrebna registracija za prijavu ....?!?
tako nego da gorila
Last edited by nostrada dana 08 tra 2003 11:49, edited 1 put ukupno

Možete ga pronaći na web stranicama Quicklogic je stara cca bilješke o Pasic2 je besplatno.

zdravo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back