to jain Sir (reg - Fabrication rad )-------- PIFA antena

J

jayanthi

Guest
hi gospodine,
Za događaj izmišljotina posao, prvi korak je priprema maska, za taj narod, tko se priprema maska oni traže AUTOCAD daigarm.U mom slučaju ja sam PIFA antena je vlasništvo groundplane, krpa, pin i kratko spajanje sonde feed je spojen između zemlje i ravnine zracenja krpa.mi predlažemo.ja mogu pripremiti maska zasebno za zemlju avion i zracenja krpa (znači odvojeni AUTOCAD DAIGRAM) i šta treba ja činiti za kratko spajanje pin i sonde hrane WHILE crtanje u AutoCAD-u.
REPLY ME što je ranije moguće

u vezi
Jayanthi

Bok, jayanthi:

Ja sam ne siguran da li trebate koristiti 2D DXF ili 3D DXF.Ako je 3D DXF, možete koristiti poligona iz IE3D kao što su oni.Ako ste koristeći 2D DXF, vi svibanj pokušati izgraditi svoj PIN i kratko spajanje sondi kako neki oblici na sloj.Trebali bi imati 3 sloja: (1) patch sloj, (2) sloj zemlje (3) vezivati na kratko pin i preko sloj (kao što neki oblici njih, predstavljanje).Od 3 sloja, vi ste u stanju stvoriti IE3D modela lako, a možete ih koristiti za proizvodnju.

Srdačan pozdrav,

hi gospodine,
sonda za hranjenje konektor treba i pripremiti rupu koja je jednaka polumjer konektor u zracenja krpa.

Bok, jayanthi:

JA misliti te bi trebao koristiti slojevita poligona za opisati sve uključujući krpa, tlo i probe i sl. Nakon što ste dobili slojevite poligona, vi ste u mogućnosti učiniti sve što želite.U stvari, naš uvoz sposobnost temelji se na slojevite poligona.Možete uvesti slojevito poligona i koristiti ih za izgradnju zakrpe, tereni, sonde i vias.Proces je automatiziran na AGIF (Automatsko geometrije do Ie3d protoka).AGIF dopustiti korisnik za stvoriti IE3D modeli i obaviti prirodan tok zračne struje simulacije direktno za patch za GDSII datoteka ili stanice iz kadenca virtuoz.Internet isto tako dopustiti korisnik to stvoriti IE3D modesl uključujući vias, lem kuglice i žice obveznice od kadenca Allegro za PCB i kadenca APD za pakiranje.Vi ste u stanju izgraditi komplicirano modesl direktno iz kadenca izgleda bez zamornih priručnik operacije.Pozdravi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back