Tlocrt omjer poteškoćama ispod 0,25

C

cherin

Guest
Ja sam težak to usporediti dva kruga području dizajna u Magmi.Dakle, ja mislio bih navesti isti omjer za oba kruga i usporedite konačni čip području.Ali za jedan određeni dizajn.[JA je navedeni omjer 0,56 i faktor iskorištenja 0,4]

Ona tako pokazalo se da Magma mogao upravljati samo 27% iskoristivost za jednog od krugova [Circuit], dok je za drugi [Circuit B], to bi mogao postići 41%.

Ali za krug, na navodeći omjer ,25 i korištenju 0,4, Magme mogla dostići chip iskoristivost 40%.

(Q br.1), ali ne bi bilo praktično teško proizvesti čip sa omjeru kao nisko kao ,25?Ima li bilo koji generalno prihvaćene smjernice - tj. niz aspekta omjera koje se smatra u redu?

(Q br.2) Ima li sličnih smjernice za 'prihvatljivo korištenje faktor'?Je 40% preniske?

Pa, ja messed up pitanje sa puno nepotrebnih detalja!Pusti me stavite ga u jednostavan način

1) Siguran sam da omjeru od 0,1 preniska!ali mislim 0,5 je u redu.Pa je li bilo donja granica za omjer što je prihvatljivo?

2) korištenje 100% je idealna.No, nema prostora za usmjeravanje žice.Ali ako ja odabrali 40%, bi li se preniska?

Hi Cherin,

2) korištenje 100% je idealna.No, nema prostora za usmjeravanje žice.Ali ako ja odabrali 40%, bi li se preniska?

Ako je 40% u fazi tlocrt onda je vrlo manje.
Početak tlocrt s iskoristivost od 65% do 70% po vremenu što završite korištenje rutina možda su otišli upto 90%.

Pozdravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back