D
dvelasco
Guest
Hello Everybody, ovo je moj prvi post u elektroda.pl.
Im sustav manager at moj posao, a mi smo sve testiranje najnoviju kadenca softver na Fedora Core 1.Mi smo pomoću njega jer smo doznali da je bolje nego koristeći resurse sustava RedHat 7,3
Mi smo u bliskom kontaktu s kadenca, a rekli su posebno podržavaju RedHat 7.3 i u budućnosti, RedHat Enterprise 2, a možda za sljedeću godinu, verzija 3.To je zato jer im je potreban jedan stabilan sustav koji će pokretati.
I'm posting šta smo trivijalan o nepodržani sa sljedećim konfiguracijama:
1) Fedora Core 1 fresh install, ic5032, assura3_1
2) Fedora Core 1 apt-get ažurirana verzija (freshrpms.net), ic5032, assura3_1
3) Fedora Core 1 svježa instalirati, ic5033, assura3_1
4) Fedora Core 1 apt-get update, ic5033, assura3_1
5) Isto kao i 4, koristeći kde3.2beta2
6) Isto kao i 5, koristeći kernel 2.6.1
Rezultati su bili
1) ne radi.Došlo je do velikih promjena u Fedora's glibc.
Možete aktivirati compatibility modu zaobilaznog određujući
LD_ASSUME_KERNEL 2.4.19 (ne zbog 2.2.5 kadenca sastavlja za 2.4.17 i dalje)
Sa ovim promjenama, ICFB je ok, biblioteka manager i skoro sve osnovne funkcije djela.Hijerarhija Editor je slomljen.Virtuoz shematski je potpuno funkcionalna.Layout virtuoz i XL produženje se pokvario kada generira iz izvora shematski.Duh ne funkcionira.Možda postoje neke greške više okolo.Assura izgleda teče OK.
2) Jednako kao 1.
3) virtuoz Layout je potpuno funkcionalna.XL je malo lud i sklonost da se zatvori kad se kreće instance.
4) Isto kao i 3
5) kde32beta2 je korisna, ali ima mnogo glupe bugove koji može vas uništiti kadenca prozora, i tako, treba izbjegavati.
6) Armageddon!ICFB dobiva potpuno slomljena, ne mogu se povezati s Knjižnica Manager.Ja testirani Library Manager samo po sebi, ali ne može se povezati virtuoz ili druge programe.Mi ne bi preporučili seli na kernel 2,6 do pronalaženja što
je, ako ne i pronalaženje zaobilaznog.
Također, imamo iccraft testiran, i to radi ok, osim za grešku prilikom pokušaja svezati konfigurirajte tipke.
Također, pred-patch za assura3_1 je crash u Fedora, ali je korisna u RedHat 7,3
Također, mi se pokušavate protestovati korištenje u. Cshrc konfiguracije ritam, umjesto toga, mi smo napravili kde-linked skriptu za konfiguriranje svega.Ova skripta je vrlo preliminar, a to će uključivati licenčnog poslužitelja za provjeru, kao i punu konfiguraciju sustava.
Pa ljudi, nadam se da ova informacija je korisno za svakoga.
Im sustav manager at moj posao, a mi smo sve testiranje najnoviju kadenca softver na Fedora Core 1.Mi smo pomoću njega jer smo doznali da je bolje nego koristeći resurse sustava RedHat 7,3
Mi smo u bliskom kontaktu s kadenca, a rekli su posebno podržavaju RedHat 7.3 i u budućnosti, RedHat Enterprise 2, a možda za sljedeću godinu, verzija 3.To je zato jer im je potreban jedan stabilan sustav koji će pokretati.
I'm posting šta smo trivijalan o nepodržani sa sljedećim konfiguracijama:
1) Fedora Core 1 fresh install, ic5032, assura3_1
2) Fedora Core 1 apt-get ažurirana verzija (freshrpms.net), ic5032, assura3_1
3) Fedora Core 1 svježa instalirati, ic5033, assura3_1
4) Fedora Core 1 apt-get update, ic5033, assura3_1
5) Isto kao i 4, koristeći kde3.2beta2
6) Isto kao i 5, koristeći kernel 2.6.1
Rezultati su bili
1) ne radi.Došlo je do velikih promjena u Fedora's glibc.
Možete aktivirati compatibility modu zaobilaznog određujući
LD_ASSUME_KERNEL 2.4.19 (ne zbog 2.2.5 kadenca sastavlja za 2.4.17 i dalje)
Sa ovim promjenama, ICFB je ok, biblioteka manager i skoro sve osnovne funkcije djela.Hijerarhija Editor je slomljen.Virtuoz shematski je potpuno funkcionalna.Layout virtuoz i XL produženje se pokvario kada generira iz izvora shematski.Duh ne funkcionira.Možda postoje neke greške više okolo.Assura izgleda teče OK.
2) Jednako kao 1.
3) virtuoz Layout je potpuno funkcionalna.XL je malo lud i sklonost da se zatvori kad se kreće instance.
4) Isto kao i 3
5) kde32beta2 je korisna, ali ima mnogo glupe bugove koji može vas uništiti kadenca prozora, i tako, treba izbjegavati.
6) Armageddon!ICFB dobiva potpuno slomljena, ne mogu se povezati s Knjižnica Manager.Ja testirani Library Manager samo po sebi, ali ne može se povezati virtuoz ili druge programe.Mi ne bi preporučili seli na kernel 2,6 do pronalaženja što
je, ako ne i pronalaženje zaobilaznog.
Također, imamo iccraft testiran, i to radi ok, osim za grešku prilikom pokušaja svezati konfigurirajte tipke.
Također, pred-patch za assura3_1 je crash u Fedora, ali je korisna u RedHat 7,3
Također, mi se pokušavate protestovati korištenje u. Cshrc konfiguracije ritam, umjesto toga, mi smo napravili kde-linked skriptu za konfiguriranje svega.Ova skripta je vrlo preliminar, a to će uključivati licenčnog poslužitelja za provjeru, kao i punu konfiguraciju sustava.
Pa ljudi, nadam se da ova informacija je korisno za svakoga.