Termin optimizacija intervju pitanja može odgovoriti bilo tko

V

vlsitechnology

Guest
Kako se obaviti u vrijeme optimizacije?Na osnovu čega?Na osnovu čega smo odlučili učestalost takta?Što će se u obaviti ako nakon optimizacija i moje ne izvrtati je sastanak dizajn?

:: Kako se u vrijeme optimizacije?Na osnovu čega?
Ovisi o alatima.Ponekad je tako jednostavan kako optimizirati.

:: Na osnovu čega smo odlučili učestalost takta?
Driven by sistem zahtijev.

:: Što će učiniti ako u nakon optimizacija i moje ne izvrtati je sastanak dizajn?
Jedan način da to učinite je da se opustite zahtjev, da se uvijek radi za mene.

1.Termin analiza se vrši prvo se utvrdilo da li će raditi dizajn za navedenu frekvenciju.Za prvi stupanj optimalizacije, možemo odrediti početne frekvencije rada i optimizirati dizajn za to.Nakon ove optimizacija se radi, izvješća država maksimalno kašnjenja, kritične staze, itd.

2.Normalno, mi ne navedete potrebne frekvencije vrijeme u prvoj vožnji.Mi to optimiziran za niže frekvencije, a zatim ćemo optimizirati dizajn za snagu i prostor.
Dizajn je tada provjerava za funkcionalnost, a zatim predmet na daljnje optimizacije do potrebne clock brzine su dobiveni.

Međutim, u ASIC oblikovanje postoji trade-off između brzine - Snaga - Area.Dakle, ako dizajn optimiziran je za samo brzinu, on neće zadovoljiti naše područje ili moć zahtjevima.Nakon nekoliko iteracija od optimizacije, stižemo na optimalno rješenje koje zadovoljava ili gotovo zadovoljava sve naše zahtjeve.

3.Ako nakon optimizacije, skews nisu ispunjeni, mi dodatno optimizirali korištenjem drugih algoritama kao što je ponovno registrirati vremena, cjevovod, itd. dok smo ispuniti naše zahtjeve izvrtati.U nekim slučajevima možemo svibanj opuste naša ograničenja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back