Teorija i algoritam višefazni filtar

E

eric_ec_chen

Guest
Tko ima tutorial o višefazni filtar? trebam znati teoriju i algoritam o višefazni filtar. Hvala! : D

Možete naći puno rasprave o višefazni u mnogim knjigama i morate indentfy kakav zahtjev svog višefazni filtar. Polyphse filter je napredni filtar dizajn tako da trebate razumjeti osnovni jele i IIR. Nakon toga će vam biti lako izraditi svoj višefazni filtar

Pojam višefazni ne odnosi se na tip filtera, a to se odnosi na način primjene bilo jele i neke IIR filtri. To se tako događa, da je ovaj način provedbe uvjeta je vrlo prirodno za filtere koje su uslijedile / prethodi gore ili downsampler blokova. Po mom mišljenju najbolja referenca za razumijevanje višefazni razgradnje je "Multirate ystems i Filter Banke" Do Vaidyanathan.

također: Proakis, Manolakis: "Digital Signal Processing" imaju vrlo kratak, ali dovoljno liječenje tu temu.

Bok svima, hvala puno! To je lako primijeniti za naduzorkovanje od 1 do 2 interpolacijom između tow uzoraka. Ali ja još uvijek ne znaju kako unsampling od 3 do 5 godina.

Možda pokušate pronaći članke o "Tayloe mixer" ili detektor pool_77

[Quote = eric_ec_chen] Tko ima tutorial o višefazni filtar? trebam znati teoriju i algoritam o višefazni filtar. Hvala! : D [/quote] To je WebLink na analogni bilješku uređaja App Store. Ona detaljno teoriju i algoritam iza višefazni filtar. Sam ga naučio iz ovog app bilješke kad sam prvi put napravio konverter uzorak stopa. Helikoptera

Hi helikoptera, hvala puno. To je dobar materijal za razumijevanje algoritam up-down-uzorkovanje i uzorkovanja.

Za helikoptera, ja ne mogu skinuti PDF datoteku navedenu u post. Biste ypu upload datoteka ovdje? Hvala.

Hi there, ako u ištanje da je naduzorkovanje je omjer n / m onda bi upsample sa n, a zatim downsample M. Uglavnom, najbolja stvar za učiniti je da pročitate posljednje poglavlja proakis i manolakis gdje u'll tamo naći kako upsample, ili umetanjem nula ili interpolacija "linearni ili nelinearni". kao što je spomenuto prije knjiga Vaidyanathan je dobra referenca tako da ako u su dobar čitatelj sam ga preporučujemo u. bilo bi lijepo ako netko može naći pdf format knjige po Vaidyanathan!

Za helikoptera, vode na web stranice analognog uređaja nije već postoje, da li bi se učitati datoteke ovdje?

Bok Našao sam Chapter_5_part_2.pdf na ovoj stranici: hxxp :/ / www.parmax.kiev.ua/exam/documents/ nisam siguran to je jedan, ali vjerojatno je

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back