tempiranje pipelined ADC

L

lhlbluesky

Guest
želim postaviti jednostavno pitanje, za pipelined ADC, neparan, pa čak i faze rada u ne-overlapped sat faze phi1 i phi2, ako je neparan faza (primjerice, prva faza) rad u phi1 fazi, onda čak i faze (na primjer, u drugoj fazi) rad u phi2 fazi, ali što činiti faza pod-ADC (comp) i pod-DAC je neparan, pa čak i fazama rada? Mislim da pod-ADC (comp) i pod-DAC od ak faze rada u phi1 i phi2 i pod-ADC (comp) i pod-DAC čak faze rada u phi2 i phi1, je li tako?
ako je tako, imam drugo pitanje, kad ja simuliraju prvi i drugi stupanj korištenja VDC izvor posebno, rade dobro, ali kad ih povezati zajedno, druga faza
ne može raditi dobro, izlaz za sub-ADC je uvijek 01 u punom rasponu (10-bitni 1,5 malo po fazi); kad ja simuliraju pod-ADC sa VDC izvor, to dobro radi, previše; zbunjeni.
U prvoj fazi radi dobro, mislim da je to zato što sam koristiti VDC izvora u prvoj fazi, ali ono što se umeće u drugoj fazi je izlaz iz prve faze, a to je proces rješavanja, ali kad ne pod-ADC (comp) za rad u drugoj fazi?
stvarno potrebna pomoć, hvala sve za odgovor.
hvala.

hi Mislim da je možda svoje vrijeme u redu, na taj način
provjerite vaše veze kruga pravo prvi.

Ja sam siguran da povezivanje nije problem, i ja mislim da je problem vrijeme, previše, ali ono što je problem?
sat comp (pod-ADC) is phi1 (primjer faza) ili phi2 (drži faza), ili neki drugi poboljšan sat?

U prvoj fazi drugoj fazi stvar koju govorimo o meni je konfuzno ....Ja ću objasniti na način na koji ja znam nadam da to pomaže ...

sub ADC (komparator) koristi sat koji je malo ranije poznat kao ranoj fazi sat ....Ja sam radila na pipelined ADC i ja koji je potreban 4 ure ....ranoj fazi sat je potreban jer paralo izlaz mora biti spreman rano tako da odgovarajuće vrijednosti koje treba oduzeti kako bi generirali ostatak je izabran prije nego što dosegne ulaznih opamp ...

o drugoj fazi ne radi ....Mislim da je zbog kapaciteta ...kad simulacijom odvojeno kapaciteta ulaznih ili izlaznih ne uzima se u obzir ....to bi uzrokovalo loading ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back