Temperatura metru potrebno.

S

sn_burki

Guest
Želim vremenskim temperatur toplomjer koji se može prikazati temperaturu u sobi, ako tko može pomoć mene vanjska strana na taj pojam.

check website Dallas imaju integriran temperatura senzora.

Bok

u cygnal CPU: www.cygnal.com.Imati na čip Temperatura senzor

vidi napomenu AN003 app.

pozdravi

bokOvdje se može prikazati dual temprature možete ga koristiti kao vanjska strana na strani thremo metar sa LCD zaslon uper niža granica može biti usklađena s alarm

pomoć puni nade za tebe
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Miris je napisao
/ la:

bok

Ovdje se može prikazati dual temprature možete ga koristiti kao vanjska strana na strani thremo metar sa LCD zaslon uper niža granica može biti usklađena s alarm

pomoć puni nade za tebe

da je vrlo lako dobiti digitalni čitanje u temp.
koristiti samo LM35 (tablični get first) kao i senzor
koji se sastoji od 3 terminala.2 od napajanja i jedan daje temp.s 10mV po digree C. ok?
u, možete koristiti bilo koju digitalnu volt metar.ako nemaju u tome, jednostavno upotrijebite ICL7107 koji je vrlo jednostavan za korištenje
Nadam se da će se u

Noman

u će trebati napisati sučelje kod sa PC-u ako gonna povezuju sklop preko serijskog porta,

ili, možete to učiniti na samo LCD koji će prikazati rezultat (jednostavno rješenje).

ovaj tempreature senzor ima točnost od 0,5 stupnjeva,

hvala.

Thanks for your help.G. Fraqrance vaš krug je vrlo korisna, ali želim jednostavan jedno s nekoliko componant kao
gospodin Noman Yoursaf ima spominje.G. Noman Yousaf vaš prijedlog je Appriciatable.Ako bi mogao reći ili slati jednostavan sklop baziran na LM 35.Ili recite mi kako da se mogu dobiti LM 35 tablični na netu?

Burki

Arty wrote:Miris je napisao
/ la:

bok

Ovdje se može prikazati dual temprature možete ga koristiti kao vanjska strana na strani thremo metar sa LCD zaslon uper niža granica može biti usklađena s alarm

pomoć puni nade za tebe

Bok,
možete naći podatke o lm35 list ovdje:
http://www.national.com/pf/LM/LM35.html # tablični
Zdravo
murslou

bok
Što je otpor između Vout i zemlju u LM35 ja sam koristeći 5v napajanje i što je temperatura u Celzij za 100Mv
reards
swapgo

swapgo wrote:

bok

Što je otpor između Vout i zemlju u LM35 ja sam koristeći 5v napajanje i što je temperatura u Celzij za 100Mv

reards

swapgo

na LM35 ima 3 igle, njegove crijevo služi za očitavanje temp.pin1 je na
5 V ulaz
PIN2 je GND pin3 je izlaz, koji će dati 10mV po stupnju C promijeniti.
Sada ovaj signal će biti previše tjedan, tako da u morat će se pojačati prije poslati ga u bilo kojoj drugoj fazi, nakon pojačalo u fazi mogla koristiti u usporednik ako želite kontrolirati bilo koju stvar, a usporednik može biti građena od samo 741 IC i malo resistors.send izlaz iz usporednik do releja za upravljanje grijalica ili ventilatora
i sl.
pitaj ako još ur puzzeled

Jeste li napraviti digitalni tempreture mjerenje i kontrolu s pomoću lm35 i sedam segmentu umjesto LCD?

Nikakav odgovor svibanj pomoć mene

provjeriti ovaj link sam već napravio digitalni termometar koristite ds18s20 pic16f84a prikaz na LCD znak pomoću picbasic pro to rade

ftopic107482.htmlNakon 3 minute Added:

LM 35 je analogni senzor temperature ne možete koristiti Internet sa pic16f84a beause u f84a nema i AD pretvarač

Analogni uređaj također ima puno različitih tipova temperature senzora.
Check in: www.analog.com

gorkin

Možete preuzimanje datoteka pomoću DS1602, PIC16F84A, CD4094, sa Serijski da može nadzirati skup temparature i stvarne temperature pomoću hyperterminal.Hex, PIC Šifra osnovne Pro, JPG shematske i Proteus Simulacije uključeni.To je testiran i implementiran od strane naše tvrtke.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=400222 # 400222

Više snage,

koristiti LM35 za 10mv / c od nacionalnih ili ad22122 za poluvodiče 22.5mv / c od AD

jojokatada wrote:

provjeriti ovaj link sam već napravio digitalni termometar koristite ds18s20 pic16f84a prikaz na LCD znak pomoću picbasic pro to radeh ** p: / / www.edaboard.com/ftopic107482.html
Nakon 3 minute Added:LM 35 je analogni senzor temperature ne možete koristiti Internet sa pic16f84a beause u f84a nema i AD pretvarač

hassan1980 wrote:jojokatada wrote:

provjeriti ovaj link sam već napravio digitalni termometar koristite ds18s20 pic16f84a prikaz na LCD znak pomoću picbasic pro to radeh ** p: / / www.edaboard.com/ftopic107482.html
Nakon 3 minute Added:LM 35 je analogni senzor temperature ne možete koristiti Internet sa pic16f84a beause u f84a nema i AD pretvarač

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back