Tekući Limiter za 12V punjač baterije

S

steptoe

Guest
Bok,

Imam 12v Punjač akumulatora, da želim probati i prilagoditi se koristiti kao motor punjač baterija, da se može koristiti kao to stoji, ali motocikl baterije ne treba 4-6 ampera ramming u njih, to će učiniti posao, ali sam rekao da bi mogla kuhati baterije

Moja ideja je smanjiti trenutnu reći 1amp maximu, koristeći trenutni limiter ......

Je li to moguće, ili je ne će biti vrijedan truda, samo da vidi da li to može biti učinjeno.

Ja sam svjestan da će imati ispuštajući 4amp do 1 amp, tako nekako je da biste dobili osloboditi od 3 ampera vrijednosti topline, dosta!

Hvala

Baterije uvijek traje duže kad su naglasili su manje, kako u naboja i pražnjenja.Vi ste dobro savjetuje ograničavanje struje na naplatu.Najbolji kladiti se će ograničiti trenutni dovoljno da je potrebno vremena na raspolaganju za potpuno punjenje baterije.JA će predlagati granicu od 1 / 10 ili 1 / 20 od amper-sat kapacitet baterije.

Vi svibanj želite koristiti neki drugi izvor energije, kao što je klupa top napajanje sa ograničavanje struje, za punjenje, ako ne morate raditi vrlo često punjenje.To je ono što mi koristi za gelcells.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back